Vanspor lidere bileniyor

Ligin yedinci haftasında deplasmanda lider İskenderunspor'a konuk olacak olan Vanspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Rıdvan Can

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 7. hafta müsabakaları Cumartesi günü oynanacak. Saat 19:00’da lider İskenderunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Vanspor sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Vanspor ligin altıncı haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak 9 puanla yedinci sırada yer alırken, İskenderunspor, Zonguldak Kömürspor’a 2-1 yenilerek 15 puanla liderliğini sürdürdü.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alırken, İskenderunspor 6 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

“Kazanmak için sahaya çıkacağız”

Gazetemize konuşan Vanspor teknik direktörü Zeki Yılmaz, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldık. Bu hafta grup lideri İskenderunspor’a konuk olacağız. Şuan tüm planlarımızı galibiyet üzerine kuruyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. İskenderunspor maçına sıkı hazırlanıyoruz” dedi.

Vanspor Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Furkan Saki, Miraç Acer, Alihan Kubalas, Uğur Can, Yaser Hacımustafaoğlu, Muhammed Ali Doğan, Uğur Adem Gezer, Sedat Komi, Barış Sağır ve Batuhan Karadeniz onbiriyle başlaması bekleniyor.

Lider İskenderunspor ise Bülent Yenihayat teknik sorumluluğunda sahaya; Muhammet Can Tuncer, Erdinç Pekgöz, Ali Keten, Onur Ural, Ahmet Devret, İsmail Güven, Okan Dernek, İrfan Başaran, Onur Ramazan Toprak, Enes Soy ve Yasin Abdioğlu onbiriyle başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme