Vanspor, Nazilli Belediyespor sınavında

Geçtiğimiz hafta 3 Nisan Çarşamba günü oynanması gereken Vanspor, Ankaraspor maçı Van'da yaşanan olaylardan dolayı 17 Nisan tarihine ertelendi. Vanspor, Pazar günü ligin 34. haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor'a konuk olacak. Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, Nazilli Belediyespor maçının tüm taktik hazırlandıklarını tamamladıklarını belirterek, kazanmak için sahada olacaklarını belirtti.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta 34. Hafta müsabakaları 7 Nisan Pazar günü oynanacak. Ligde bir maç eksiği bulunan Vanspor saat 15:00’da deplasmanda Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak. Aydın Nazilli İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı; Ahmet Ecevit,  Harun Terin, Recep Güneş, Özer Özden hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda galibiyet için sahaya çıkacak ve şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlayacak. Maç sonucu, hem Vanspor hem de şampiyonluk yarışı içerisinde bulunan üst sıralardaki takımları yakından ilgilendirdiğinden büyük öneme sahip olacak ve futbolseverlerin heyecanla beklediği bir mücadele olacak.

Van’da yaşanan olaylardan dolayı ligin 33. haftasında oynanması beklenen Vanspor, Ankaraspor maçı ileri tarihe ertelenirken, Nazilli Belediyespor deplasmanda Diyarbekirspor’u 2-0 mağlup etti.

Vanspor ligde oynadığı 30 maçta 19 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 63 puanla üçüncü sırada yer alırken, rakip fileleri 50 kez havalandırıp kalesinde 31 gol gördü.

Nazilli Belediyespor ligde oynadığı 32 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik, 13 mağlubiyetle 38 puanla on birinci sırada yer alırken, rakip fileleri 37 kez havalandırıp kalesinde 49 gol gördü.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Furkan Sakı, Harun Kavaklıdere, Metincan Cici, Hasan Bilal, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Abdulcebrail Akbulut ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

Nazilli Belediyespor, Ozan Can Oruç, Hüseyin Cihan Avcu, Baran Işık, Ahmet Gökbayrak, Yunus Emre Karakaya, Tibet Öniz, Salih Kavrazlı, Hakkı Can Aksu, Ekrem Çalışanlar, Özkan Taştemur ve Recep Efe Koçak onbiriyle çıkması bekleniyor.

BOZKURT: KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, Nazilli Belediyespor maçına sıkı şekilde hazırlandıklarını ve galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtti. Bozkurt, oyuncularının moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu vurgulayarak, takımın şampiyonluk hedefine odaklandığını söyleyerek, Nazilli Belediyespor'u ciddiye aldıklarını ve maça gereken önemi verdiklerini ifade etti.

Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, futbolcularımız maça odaklanmış durumda ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar.  

Nazilli Belediyespor ligin orta sıralarında yer alıyor ve sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istiyor. Ev sahibi olarak sahaya çıkacak olmaları, Vanspor için deplasmanda zorlu bir mücadeleyi beraberinde getirecek. Ancak Vanspor, şampiyonluk hedefine ulaşmak için bu tür maçları kazanmak zorunda olduğunu biliyor ve buna göre hazırlıklarını sürdürüyor.

Maç sonucu, şampiyonluk yarışı açısından büyük öneme sahip. Vanspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. Ancak Nazilli Belediyespor da ev sahibi avantajını kullanarak sürpriz bir sonuç elde etmek için mücadele edecek. 

GRUPTA OYNANACAK DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda 68 puanla liderlik koltuğunda oturan Esenler Erokspor deplasmanda 44 puanla sekizinci sırada yer alan Ankara Demirspor’a konuk olurken, 66 puanla ikinci sırada bulunan Bucaspor sahasında 29 puanla on altıncı sırada yer alan Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek.

59 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzonspor deplasmanda 20 puanla on sekizinci sırada bulunan Bursaspor’la karşılaşırken, 55 puanla beşinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor, 53 puanla altıncı sırada bulunan Ankaraspor’a konuk olacak.

44 puanla yedinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor haftayı bay geçecekken, 42 puanla dokuzuncu sırada bulunan Beyoğlu Yeni Çarşıspor sahasında 35 puanla on dördüncü sırada yer alan Afyonspor’u konuk edecek.

40 puanla onuncu sırada yer alan Diyarbekirspor deplasmanda 37 puanla on ikinci sırada bulunan Altınorduspor’la karşılaşırken, 37 puanla on üçüncü sırada bulunan Kırklarelispor, 15 puanla son sırada yer alan Adıyamanspor’a konuk olacak.

 34 puanla on dördüncü sırada bulunan Serik Belediyespor sahasında 22 puanla on yedinci sırada yer alan Kırşehirspor’u konuk edecek. 

Bakmadan Geçme