Vanspor, Nazillispor deplasmanında

Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında sahasında Derince Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Vanspor, bu hafta deplasmanda Nazillispor ile karşı karşıya gelecek. Sezona galibiyetle başlamanın moraliyle deplasmana gideceklerini belirten teknik direktör Tahsin Tam hedeflerinin ikide iki yapmak olduğunu açıkladı.

Vanspor, 8 Eylül Pazar günü saat 16:30’da Nazillispor’a konuk olacak. Nazilli İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı; Volkan Okur, Şeyhmus Baysal, Feyzullah Çimen ve Burak Filik hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor ligin ilk maçında evinde Derince Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek, 3 puanla beşinci sırada yer alırken, Nazillispor deplasmanda Giresunspor’a 1-0 mağlup olup on beşinci sırada yer alıyor.

Vanspor, Tahsin Tam teknik sorumluluğunda sahaya; Cantuğ Temel, Ayberk Kaygısız, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Ahmet Eren, Sergen Yatağan, Mert Örnek, Bekir Can Kara, Massıs Gülük, Harun Kavaklıdere ve Fuat Bavuk onbiriyle çıkması bekleniyor.

Nazillispor, Özkan Kılıç teknik sorumluluğunda sahaya; Mustafa Güngör, Cumhur Yılmaztürk, Serkan Güler, Kürşat Babamoğlu, Bayram Enes An, Ali Ateş, Onur Yeniçulha, Selçuk Hakalmaz, Emrullah Ertuş, Kıraç Baş ve Miraç Furkan Türközü onbiriyle çıkması bekleniyor.

Teknik direktör Tahsin Tam, Nazillispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “İlk maçımızı kazanmak, takım için güzel bir motivasyon kaynağı oldu. Şimdi hedefimiz, deplasmanda galip gelerek geçen haftaki galibiyeti perçimleyip galibiyeti anlamlı hale getirerek ikide iki yapmak istiyoruz. Oyuncularımın ilk deplasman maçına en iyi şekilde hazırlandığını ve iyi bir sonuç alarak puan hanemize puan veya puanlar yazdıracaklarına inandığımı belirtmek isterim” dedi. 

Tam, takımın hem ofansif hem de defansif anlamda güçlü olduğunu vurgulayarak bu dengeyi koruyarak sahadan galip ayrılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Nazillispor ise sezonun ilk maçını kaybetti. Bu durum, ev sahibi ekip üzerinde bir baskı yaratacak. Nazillispor, kendi sahasında oynamanın avantajını kullanarak Vanspor’a karşı galibiyet arayacak. Ancak Vanspor’un formu, Nazillispor için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Her iki takım da bu maçı kazanmak için sahaya çıkacak ve mücadele üst seviyede olacak. 

Bakmadan Geçme