Vanspor, şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, deplasmanda Karacabey Belediyespor'a konuk oluyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak. Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadında oynanacak karşılaşmayı; Doğu Yılmaz, Servet Bozkurt, Volkan Kaan Topal ve Sercan Yılmaz hakem dörtlüsü yönetecek. 
Vanspor ligde 62 puanla ikinci sırada yer alırken, Karacabey Belediyespor 42 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

VANSPOR KAZANMAK İÇİN SAHADA

Vanspor'un şampiyonluk yolculuğu, bu zorlu deplasman maçıyla kritik bir döneme giriyor. Takımın yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarları, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ortak hedefe ulaşmayı amaçlıyor. Vanspor, bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek ve taraftarlarını gururlandırmak istiyor.

Vanspor, ligdeki şampiyonluk mücadelesini sürdürmek adına kalan 7 haftada ikinci sırada yer alıyor. 62 puanla zirvenin takipçisi konumunda bulunan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, Karacabey Belediyespor karşısında galibiyet arayacak.

Vanspor yöneticileri, takımın bu kritik dönemde birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine vurgu yaparak açıklamada bulundu. Kulüp yönetimi, taraftarlara ve tüm Vanspor camiasına birlik olma çağrısında bulunarak, “Şampiyonluk yolunda desteklerini esirgememelerini, kalan maçlarımızda taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Taraftarlarımız doksan dakika takımlarına desteklerini esirgememelerini futbolda her an herşey olabilir maç başında talihsiz bir gol yiyip geriye de düşebiliriz bunlar futbol maçlarında olağan yaşanan durumlardır. Fakat biz futbolcularımıza güveniyoruz. Maç içerisinde gereken atraksiyonları yaparak skoru lehimize çevirecek kapasitedeyiz. Onun için taraftarlarımızdan isteğimiz doksan dakika boyunca takımlarına desteklerini sürdürmelerini, bizlere güvenmelerini ve takıma sahip çıkmalarını istiyoruz.

Teknik direktör Ümit Bozkurt, oyunculara maç öncesi motivasyon sağlamak için yoğun bir çalışma yaptıklarını belirtti. Oyuncuların form durumlarının iyi olduğunu ve maça tam konsantre olduklarını ifade etti. Bozkurt, Karacabey Belediyespor'u ciddiye aldıklarını ve maça hırslı ve galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

GRUPTA OYNANACAK DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta 5 karşılaşma Cumartesi günü saat 14:00’da, 4 karşılaşma Pazar günü saat 14:00’da oynanacak. 

Cumartesi günü oynanacak maçlarda 67 puanla liderlik koltuğunda oturan Esenler Erokspor deplasmanda 31 puanla on dördüncü sırada bulunan Altınorduspor’a konuk olurken, 55 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzonspor, 40 puanla dokuzuncu sırada bulunan Beyoğlu Yeni Çarşıspor’la karşılaşacak.

43 puanla yedinci sırada yer alan Ankara Demirspor sahasında 25 puanla on altıncı sırada bulunan Zonguldak Kömürspor’u konuk ederken, 34 puanla on üçüncü sırada yer alan Nazilli Belediyespor sahasında 34 puanla on birinci sırada bulunan Afyonspor’la karşılaşacak.

20 puanla on sekizinci sırada yer alan Bursaspor sahasında 34 puanla on ikinci sırada bulunan Kırklarelispor’u konuk ederken, Pazar günü oynanacak maçlarda 60 puanla üçüncü sırada yer alan Bucaspor sahasında 21 puanla on yedinci sırada bulunan Kırşehirspor’la karşılaşacak.

50 puanla altıncı sırada yer alan Ankaraspor sahasında 40 puanla onuncu sırada bulunan Diyarbekirspor’la karşılaşırken, 14 puanla son sırada yer alan Adıyamanspor, 31 puanla on beşinci sırada bulunan Serik Belediyespor’u konuk edecek. 
 

Bakmadan Geçme