Vanspor son hazırlık maçına çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Vanspor, 14 Ağustos Çarşamba günü (yarın) Adana 01 Futbol Kulübü ile son hazırlık maçına çıkacak.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, ilk hazırlık maçında Osmaniyespor’u 3-0 mağlup ederken, ikinci hazırlık maçında Süper Lig temsilcisi Kayserispor’a 3-1 mağlup oldu. Son hazırlık maçını Çarşamba günü (yarın) Adana 01 Futbol Kulübü ile oynayacak olan Vanspor, teknik direktör Tahsin Tam öncülüğünde hazırlıklarını sürdürüyor. 

Teknik direktör Tam, lig başlayıncaya kadar yapacağımız çalışmalarla oyuncularımızın kondüsyonel, fiziksel ve taktiksel olarak üst düzeyde hazır olacaklarını belirtti.

Teknik direktör Tam, "Adana 01 maçı bizim için çok önemli. Son hazırlıklarımızı burada tamamlayacağız. Sezona istediğimiz gibi başlamak için bu maçı iyi değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor maçı bizim için ölçü sayılmaz. Kayserispor’un Süper lig takımı olduğunu önceki yıllardan oturmuş bir kadroya sahip olduğu ve transfer döneminde aksayan mevkilerini takviye edip Süper ligde mücadele eden takımdır. Bizler yapmış olduğumuz transferlerimizin uyum sağlayacağı, birbirlerini tanıyacağı sezona hazırlanma adına yapmış olduğumuz hazırlık kampındayız. Asıl rakiplerimiz bizim liglerimizdeki bizim seviyelerimizdeki takımlardır. Yapacağımız çalışmalarla takımımız hazır hale geldiğinde tekrar Kayserispor ve Süper lig takımlarıyla karşı, karşıya gelmek isterim. Şu an çok daha yeni bir takım kurmaya çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda takımımız hazır hale geldiğinde çok farklı bir Vanspor göreceksiniz. Vanspor grubunun en iddialı takımı olarak lige hazır hale gelip sezon içerisinde de elde edeceği başarılılarla bunu tüm kamuoyuna ve Vanspor taraftarlarına gösterecektir. Bizim şu an yapacağımız futbolcularımızın kolej arkadaşlığı kurarak bir birlerini tanımaları Vanspor’un başarılarına odaklanmalarıdır. Bunun içinde teknik ekip olarak, yönetim olarak futbolcularımız elinden geleni yapma çabası içindedir. 

Vanspor, yeni sezona güçlü bir kadro ve büyük hedeflerle giriyor. Taraftarlar, takımlarının bu sezon şampiyonluk mücadelesi vererek şampiyon olmasını bekliyor.

Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, "Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Son hazırlık maçında Adana 01 Futbol Kulübü ile karşılaşacağız. Bu maç bize takımımızın performansını gözden geçirme fırsatı verecek. Sezon öncesi son hazırlık çalışmalarımızı tamamlayıp, ilk maçımızda taraftarımızın karşısına en iyi şekilde çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Vanspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele etmeye hazırlanırken, taraftarlarından da büyük destek bekliyor. Kulüp yetkilileri, 1 Eylül Pazar günü oynanacak ilk maçta ve sonraki tüm maçlarda, taraftarların takımlarına destek vererek stadı doldurmalarını istedi. 

Bakmadan Geçme