• Haberler
  • Spor
  • VANSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TANER TAŞKIN'I TANIYALIM

VANSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TANER TAŞKIN'I TANIYALIM

Geçtiğimiz günlerde Hasan Erkin Şimşir ile yollarını ayıran Vanspor, tecrübeli teknik direktör Taner Taşkın ile anlaştı.

Profesyonel futbol kariyerine 1991 yılında Mustafa Kemalpaşaspor takımı ile adım atmıştır. Daha sonra Manisaspor, Gençlerbirliği, Konya Endüstri, Çorumspor takımlarında forma giymiştir. Futbol hayatını 1 Temmuz 2005 tarihinde Mustafa Kemalpaşaspor takımı ile sonlandırmış, daha sonra Teknik Direktör olarak çalışmalarını sürdürmüştür. 2008 senesinde Samsunspor antrenörü olarak çalışmaya başlamış ardından Menenem Belediyespor, Manisa BB, Menemen, Sarıyer, Amed SK ve Manisaspor takımlarında Teknik Direktör olarak görev yapmıştır. Vanspor'la anlaşan Taner Taşkın aslen İzmir’lidir.

TANER TAŞKIN'IN KARİYERİ

2006-2007 Sezonunda TFF 2.Lig'de çok zor şartlar altında aldığı Turgutluspor'u kümede tuttu.

2013-2014 Sezonunda TFF 3.Lig'de Menemen Belediyespor'u şampiyon yaptı.

2015-2016 Sezonunda TFF 2.Lig'de VESTEL Manisaspor'u şampiyon yaptı.

2016-2017 Sezonunda TFF 2.Lig'de Amedspor'a Play-Off oynattı. Yarı finalde şanssız bir şekilde Erzurumspor'a kaybettiler.

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig'de ilk 19 hafta görev yaptığı Yılport Samsunspor'da istifa ettiğinde liderin 2 puan gerisindeydiler.

Geçen sezon ikinci devre gittiği TFF 2.Lig Temsilcisi Manisa FK'ya PLAY-OFF oynattı. Yarı finalde Karagümrük'e elendiler.

Bakmadan Geçme