Vanspor'un azmi galibiyeti getirdi

Ligin ilk maçları zorluk derecesi yüksek maçlardır. Vanspor'un Pazar günü seyircisiz sahasında oynadığı Derince Belediyespor karşılaşması ligin ilk maçı olması, seyircisiz oynanması ve maç başında yediği golle geriye düşmesine rağmen kazanma hırsından hiçbir şey kaybetmeden 90 dakika boyunca mücadele ederek haklı galibiyete ulaştı. 

Vanspor, kendi evinde oynadığı Derince Belediyespor maçında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle camia olarak büyük bir sevinç yaşadı. Maç sonrası kulüp başkanı Erol Temel, takımın başarısını ve destekçilerine olan minnettarlığını dile getirdi.

Erol Temel, “Kendi evimizde, seyircisiz oynadığımız Derince Belediyespor maçında elde ettiğimiz 2-1’lik galibiyetle camia olarak hep birlikte büyük bir mutluluk yaşadık,” ifadelerini kullandı.

Temel, maçın önemine dikkat çekerek, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayanlara, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına, basın mensuplarına ve toplumun her kesiminden katılım gösteren destekçilere teşekkür etti.

Vanspor’un bu galibiyeti, sadece puan için değil, aynı zamanda lige iyi bir başlangıç için moral kaynağı oldu. Erol Temel, “Bu önemli maçta bizimle birlikte olan, her zaman Vanspor’umuzun arkasında duran ve bize güç veren tüm dostlarımıza minnettarız,” diyerek, destekçilerin katkısının önemine vurgu yaptı.
Takımın gösterdiği performans, teknik ekip ve futbolcuların özverili çalışmaları, Vanspor’un büyük hedeflerine emin adımlarla ilerlemesini sağlayacaktır. Temel, “Sizlerin desteğiyle Vanspor, büyük hedeflerine ilk adımını attı ve bundan sonrada emin adımlarla ilerlemeye devam edecek. Birlikte daha nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

Vanspor, bu maçla birlikte lige güçlü bir şekilde merhaba demiş oldu. Takım, bu galibiyetle birlikte hem moral buldu hem de ilerleyen haftalar için motivasyon sağladı. Erol Temel, yönetim, teknik direktör futbolcular ve taraftarımızla hep birlikte bu başarıyı daha ileriye taşımak için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

Derince Belediyespor maçında gösterilen performans, takımın sahadaki uyumunu ve kazanma azmini gözler önüne serdi. Futbolcular, maç boyunca sergiledikleri dayanışma ve mücadeleci ruhlarıyla yüreklerini sahaya yansıtarak galibiyeti isteyen, arzulayan taraf olduklarını göstermeleri galibiyeti getirirken, bu tür hırs ve isteğin devam etmesi gerektiği vurgulandı.

Vanspor taraftarları, maçın ardından sosyal medyada takımlarına olan desteklerini gösterdi. Taraftarların bu tutumu, kulüp yönetimi ve oyuncular üzerinde olumlu etki yarattı. Erol Temel, “Sizlerin sevgisi ve desteği, bizim için her şeyden daha değerli. Bu tür destekler, bizleri daha da güçlendiriyor” diyerek, taraftarların önemini bir kez daha vurguladı. 

Yorumlar 2
Maçı zor aldık 02 Eylül 2024 14:12

22 " BOMBA" TRANSFER... LİGİN EN PAHALI KADROSU... BİRİKİMLİ BİR TEKNİK EKİP... İYİ BİR HAZIRLIK... GÜÇLÜ BİR DESTEK... TEK RAKİBİ KENDİSİ OLACAK DENİLEN BİR VAN SPOR... BÜYÜK VAADLER... KAYITSIZ ŞARTSIZ, AMASIZ FAKATSIZ ŞAMPİYONLUK VAADİ... Tüm bunlar çok güzel ama her maçta sahada karşılığını görelim....Sizler de mutlu olun, bizler de mutlu olalım ....

Herkes endişelendi 02 Eylül 2024 14:11

2- 1 BİTSE DE OYUN MUTLU ETMEDİ, GÜVEN VERMEDİ. ÇOK ZOR BİR GALİBİYET OLDU. DERİNCE BELEDİYE SPOR BİLE VAN SPOR'A ECEL TERLERİ DÖKTÜRDÜ. KÖTÜ, DAĞINIK, DİSİPLİNSİZ BİR 90 DAKİKA OLDU. VAN SPOR BU KALİTEYLE, BU OYUN DÜZENİYLE Mİ ŞAMPİYON OLACAK? KORKARAK, ÜZÜLEREK, ENDİŞEYLE İZLEDİĞİMİZ BİR MAÇ OLDU. TEKNİK EKİP VE TAKIM BU MAÇI BÜYÜK EKRANDAN İKİ KEZ İZLEMELİ. UMARIZ İLK VE SON KÖTÜ MAÇIMIZ BU OLUR. UMARIZ HER OYUNCU KENDİNİ SORGULAR. UMARIZ KALECİ CANTUĞ DAHA ÇOK GÜVEN VERİR. UMARIZ RAKİBİ DAHA ORTA SAHADAYKEN DURDURAN BİR VAN SPOR OLUR. UMARIZ BUNDAN SONRA DEFANS DAHA ETKİLİ BİR SAVUNMA YAPAR. UMARIZ BUNDAN SONRA RAKİP TAKIM FİLELERİNİ SIK SIK HAVALANDIRAN ETKİLİ BİR FORVET İZLERİZ. UMARIZ DİSİPLİNLİ, BAĞLANTILI, SİSTEMLİ BİR OYUN DÜZENİ İZLERİZ. UMARIZ BUNDAN SONRA HIRSLI, HIZLI, ETKİLİ, BASKILI, ÜSTÜN BİR VAN SPOR İZLERİZ. "VAN SPOR'UN TEK RAKİBİ VAN SPOR'DUR" DENİLMİŞTİ. DİLERİZ DİĞER MAÇLARDA 2. LİGİN EN ETKİLİ, EN GOLCÜ, EN KALİTELİ TAKIMI OLAN BİR VAN SPOR ORTAYA ÇIKAR.SİZLERİ SEVİYORUZ. DESTEĞİMİZ TAM. VAN HEPİNİZİ BAĞRINA BASTI. LÜTFEN HİÇBİR TAKIMI VE HİÇBİR MAÇI HAFİFE ALMADAN EN ÜST SEVİYEDE OYNAYIN. HER HAFTA GALİBİYET, SEZON SONUNDA SADECE ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ.

Bakmadan Geçme