VANSPOR'UN GÖZÜ URARTU'YA EMANET

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Vanspor ile Urartu Göz Merkezi arasında göz sağlığı hizmeti protokolü imzalandı.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig’de yeni sezon Cumartesi günü start alıyor. Pazar günü saat 16:00’da sahasında Pazarspor’u konuk edecek olan Vanspor, maç öncesi futbolcularını Urartu Göz Merkezi’nde göz muayenesi ve tedavisinden geçirdi.

"VANSPOR'UN YANINDAYIZ"

Urartu Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr Baran Bari İlhan, 2022–2023 sezonunda  Vanspor’a başarılar dileyerek, her zaman desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

"URARTU GÖZE TEŞEKKÜRLER"

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, Urartu Göz Merkezi ile yaptıkları işbirliğiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunarak, “2022-2023 Futbol Sezonunda futbolcularımızın göz sağlığı tedavi ve kontrolleri Urartu Göz Merkezi tarafından ücretsiz yapılacak. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen Urartu Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr Baran Bari İlhan, Op. Dr Atilla Yazıcıoğlu, Kurum Müdürü Umut Dağdemir ve hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

"FUTBOLCULARIMIZIN GÖZ'Ü URARTU GÖZ'E EMANET"

Vanspor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz; uzun lig maratonunda özellikle futbolcular için göz sağlığının büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Bunun için Urartu Göz Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma son derece kıymetli. Bundan böyle tüm futbolcuların gözleri artık Urartu Göz’e emanet” diye konuştu.

Düzenlenen imza törenine, Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak,  Prof. Dr. Eray Çelik, Teknik Direktör Zeki Yılmaz, Urartu Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr Baran Bari, Op.Dr Atilla Yazıcıoğlu ve Kurum Müdürü Umut Dağdemir katıldı.

Bakmadan Geçme