Vanspor'un grubuna bakış

Ligin ilk haftasında sahasında Derince Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Vanspor, 3 puanla beşinci sırada yer aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ilk hafta karşılaşmaları oynanan maçlarla tamamlandı. Teknik direktör Tahsin Tam öncülüğünde yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Vanspor, evinde karşılaştığı Derince Belediyespor’u 89. dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup ederek, 3 puanla beşinci sırada yer aldı. 

3 puanla liderlik koltuğunda oturan Menemen Futbol Kulübü sahasında Yeni Mersin İdmanyuduspor’u 2-0 mağlup ederken, aynı puanla ikinci sırada bulunan 68 Aksarayspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u 2-0 mağlup etti.

3 puanla üçüncü sırada bulunan Somaspor evinde Diyarbekirspor’u 2-0 mağlup ederken, aynı puanla dördüncü sırada yer alan Bucaspor deplasmanda Erbaaspor’u 2-1 mağlup etti.

Ankara Demirspor sahasında Serik Belediyespor’la 1-1 berabere kalırken, Giresunspor evinde Nazillispor’u 1-0 mağlup etti.

Arnavutköy Belediyespor sahasında Karacabey Belediyespor’la 1-1 berabere kalırken, Karaman Futbol Kulübü deplasmanda Elazığspor’a 1-0 mağlup oldu.

GRUPTA İKİNCİ HAFTA KARŞILAŞMALARI

Grupta ikinci hafta karşılaşmaları 7-8 Eylül tarihlerinde oynanacak. Vanspor deplasmanda Nazillispor’la karşılaşırken, Serik Belediyespor sahasında Somaspor’u konuk edecek.

Karacabey Belediyespor evinde Erbaaspor’u konuk ederken, 68 Aksarayspor deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurduspor’la karşılaşacak.

Beyoğlu Yeni Çarşıspor sahasında Arnavutköy Belediyespor’la karşılaşırken, Elazığspor, Belediye Derincespor’a konuk olacak.

Bucaspor sahasında Ankara Demirspor’u konuk ederken, Menemen Futbol Kulübü deplasmanda Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor sahasında Giresunspor’la karşılaşacak. 

Yorumlar 1
AMAN DİKKAT 02 Eylül 2024 14:08

2- 1 BİTSE DE OYUN MUTLU ETMEDİ, GÜVEN VERMEDİ. ÇOK ZOR BİR GALİBİYET OLDU. DERİNCE BELEDİYE SPOR BİLE VAN SPOR'A ECEL TERLERİ DÖKTÜRDÜ. KÖTÜ, DAĞINIK, DİSİPLİNSİZ BİR 90 DAKİKA OLDU. VAN SPOR BU KALİTEYLE, BU OYUN DÜZENİYLE Mİ ŞAMPİYON OLACAK? KORKARAK, ÜZÜLEREK, ENDİŞEYLE İZLEDİĞİMİZ BİR MAÇ OLDU. TEKNİK EKİP VE TAKIM BU MAÇI BÜYÜK EKRANDAN İKİ KEZ İZLEMELİ. UMARIZ İLK VE SON KÖTÜ MAÇIMIZ BU OLUR. UMARIZ HER OYUNCU KENDİNİ SORGULAR. UMARIZ KALECİ CANTUĞ DAHA ÇOK GÜVEN VERİR. UMARIZ RAKİBİ DAHA ORTA SAHADAYKEN DURDURAN BİR VAN SPOR OLUR. UMARIZ BUNDAN SONRA DEFANS DAHA ETKİLİ BİR SAVUNMA YAPAR. UMARIZ BUNDAN SONRA RAKİP TAKIM FİLELERİNİ SIK SIK HAVALANDIRAN ETKİLİ BİR FORVET İZLERİZ. UMARIZ DİSİPLİNLİ, BAĞLANTILI, SİSTEMLİ BİR OYUN DÜZENİ İZLERİZ. UMARIZ BUNDAN SONRA HIRSLI, HIZLI, ETKİLİ, BASKILI, ÜSTÜN BİR VAN SPOR İZLERİZ. "VAN SPOR'UN TEK RAKİBİ VAN SPOR'DUR" DENİLMİŞTİ. DİLERİZ DİĞER MAÇLARDA 2. LİGİN EN ETKİLİ, EN GOLCÜ, EN KALİTELİ TAKIMI OLAN BİR VAN SPOR ORTAYA ÇIKAR.

Bakmadan Geçme