VANSPOR'UN KADERİ KENDİ ELİNDE

Teknik Direktör Serhat Gülpınar yönetiminde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla yükselişe geçen Kırmızı-Siyahlılar ilk yarının bitimine 4 maç kala kendi kaderini kendi belirleyecek.

Rıdvan Can

2'nci lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor Lig’in 14'ncü haftasını Turgutluspor galibiyetiyle kapatarak, önemli bir galibiyete imza atmıştı. Ligde geride bıraktığımız 15 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik  ve 2 mağlubiyetle topladığı 31 puanla 2'nci sırada bulunan temsilcimiz Vanspor rakip kaleye 25 gol atarken kalesinde 13 gol gördü. Şampiyonluk hesapları yapan kırmızı-siyahlılar Turgutluspor maçı sonrası kısa bir aranın ardından hafta sonu Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyesspor ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde yakaladığı çıkışı devam ettirmek isteyen Vanspor Etimesgut maçını kazanmak istiyor. Etimesgut maçı sonrası GMG Kastamonuspor'la içeride, Karatay Termal 1922 Konyaspor ile deplasmanda oynayacak olan temsilcimiz Vanspor ilk yarının son maçını ise lider Eyüpspor ile Van'da oynayacak.

SEDAT CENGİZ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Vanspor'da orta saha oyuncusu Sedat Cengiz geride bıraktığımız 15 maçta gösterdiği üstün performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Vanspor'un sezon başında 3. Lig ekibi Nazilli Belediyespor'dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu sezon başından beri Vanspor forması altında çıktığı her maçta takımı sırtladı.  

Turgutluspor karşılaşmasında ortaya koyduğu güzel futbol ve attığı iki golle galibiyette önemli rol oynayan ve kritik maçlarda hem saha içi performansı hemde attığı gollerle Vanspor'un başarısında büyük pay sahibi olan Sedat Cengiz, takımın gol umudu oldu.

Vanspor formasıyla çıktığı 15 maçta rakip fileleri 10 kez havalandıran tecrübeli futbolcu 5 golün de asistini yaparak, Vanspor'da skora önemli katkıda bulundu. Cengiz, her maçta yükselen form grafiği ve performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekerek, göz kamaştırmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme