• Haberler
  • Spor
  • Valilikten Vanspor maçı için izin çıkmadı

Valilikten Vanspor maçı için izin çıkmadı

Van Büyükşehir Belediyesi, Vanspor'un bugün 15.00'de karşılaşacağı Ankara Demirspor maçını kent meydanında canlı takip edilmesi için Van Valiliğinden izin çıkmadığını duyurdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz ACNTürk Vanspor, bugün sahasında konuk edeceği Ankara Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Vanspor'un cezasından dolayı karşılaşma seyircisiz oynanacak.

Vanspor taraftarları, seyircisiz oynama cezası bulunan temsilcimiz Vanspor’un bugünkü maçı Van Kent Meydanında kurulacak dev ekran ile canlı yayınlanmasını beklerken Van Valiliği tarafından onay çıkmadığı için canlı yayınlanmayacağı duyuruldu.

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; “Bugün oynanacak olan ve Vanspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacağı için belediyemiz organizasyonuyla Kent Meydanı’nda canlı olarak yayınlanması düşünülen Vanspor - Ankara Demirspor maçı, yayın yapılacak meydanın daha önce Valilik tarafından etkinlik için bir derneğe tahsis edilmesi nedeniyle yayınlanamayacaktır. Takımımızın maçını yayınlamayacağımızdan dolayı üzgünüz. Şampiyonluk yolunda bu maçı da kazanacağımız inancıyla Vanspor'umuza üstün başarılar dileriz. Tüm Vanspor taraftarlarına saygılarımızı sunarız.” Şeklinde ifadelere yer verildi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme