Vanspor'un sponsorları belli oldu

Erol Temel Başkanlığında yeni sezon çalışmalarını sürdüren Vanspor'un sponsorları belli oldu.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor’a sponsor olacak firmalar belli oldu. İsim sponsorluğu Artı Değer İnşaat’a, şort reklamı Çevre İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’ne, forma göğüs sponsoru iş insanı Turgut Fırat’a, sırt sponsorluğu Reform İnşaat’a ve kol sponsorluğu İmaj Yapı A.Ş.’ye verildi

VANSPOR’DAN SPONSORLAR İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI

İSİM SPORSORLOĞU ARTI DEĞER İNŞAAT’A VERİLDİ

Sporsorlar için teşekkür mesajı yayımlayan Vanspor, isim sponsorluğunun Artı Değer İnşaat’a verildiğini belirterek, “Artı Değer İnşaat firması ile iş birliğine gidildiğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrin ve sporun gelişimine olan katkılarıyla tanınan Artı Değer İnşaat, kulübümüzün büyümesine ve başarısına önemli destek sağlamaktadır. Bu değerli sponsorluk anlaşması, takımımızın sadece finansal açıdan değil, aynı zamanda performans ve motivasyon açısından da güçlenmesini sağlayacaktır. Artı Değer İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Vanlı iş insanı Nazım Karakoç'a bu anlamlı katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Artı Değer ismiyle birlikte, Vanspor olarak yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerine yer verildi. 

ŞORT REKLAMI ÇEVRE İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’NE

Şort reklamının Çevre İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine verildiğini kaydeden Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, “Şort reklam sponsorumuzun Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şirketin, Vanspor'a olan katkıları sayesinde, kulübümüzün başarısını daha da ileriye taşımak adına önemli bir adım atmış bulunuyoruz. Yeni sezonda, Vanspor'un şortlarında yer alacak olan Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. logosu ile birlikte, başarılarımıza yenilerini eklemeye ve taraftarlarımızla birlikte büyük zaferlere ulaşmaya kararlıyız. Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

FORMA GÖĞÜS SPONSORU İŞ İNSANI TURGUT FIRAT’A VERİLDİ

Forma göğüs sponsorluğu iş insanı Turgut Fırat’a verildiğini belirten Vanspor yetkilileri yaptıkları açıklamada “Forma göğüs sponsorumuzun iş insanı, yol arkadaşımız Turgut Fırat olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimize ve Vanspor'a olan desteğiyle tanınan Fırat, kulübümüzün geleceğine katkı sağlayarak, takımımızın başarısını daha ileriye taşıma yolunda önemli bir rol üstlenecek. Yeni sezonda, formalarımızın üzerinde gururla taşıyacağımız Turgut Fırat ismiyle, Vanspor'un başarısına başarı katmaya ve taraftarlarımızla birlikte yeni zaferlere ulaşmaya kararlıyız. Sayın Turgut Fırat'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz” denildi.

SIRT SPONSORLUĞU REFORM İNŞAAT’A VERİLDİ

Vanspor formasının sırt kısım isim hakkının Reform İnşaat’a verildiğini belirten Vanspor Kulübü yetkilileri, “2024-2025 sezonu için önemli bir adım atarak sırt sponsorluğu isim hakkı anlaşması imzalanmıştır. Sırt sponsorumuz Vanlı iş insanımız, yol arkadaşımız ve Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Saim Adıyaman'a teşekkürlerimizi sunarız. Bu iş birliği, Vanspor'a olan desteğin ve güvenin bir göstergesi olarak büyük anlam taşımaktadır. Reform İnşaat'ın kulübümüze olan katkıları için bir kez daha Saim Adıyaman'a ve ekibine teşekkür ederiz. Birlikte daha güçlü, daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

KOL SPONSORLUĞU İMAJ YAPI A.Ş.’YE

Açıklamada son olarak kol sponsorluğu isim hakkını İmaj Yapı’nın aldığını kaydeden Kırmızı Siyahlı yetkililer “Kol sponsorumuzun İmaj Yapı A.Ş. olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşaat sektöründe güçlü bir yere sahip olan İmaj Yapı A.Ş., takımımıza sunduğu destekle Vanspor'un başarısına katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bu önemli iş birliği sayesinde, yeni sezonda formalarımızın kollarında İmaj Yapı A.Ş. logosunu gururla taşıyacağız. İmaj Yapı A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Cankurtaran'a değerli katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Vanspor olarak, taraftarlarımızla birlikte yeni zaferlere imza atma yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz” ifadelerine yer verildi. 

Bakmadan Geçme