• Haberler
  • Spor
  • Vanspor'un yeni sezon hazırlıkları Kayseri'de devam ediyor

Vanspor'un yeni sezon hazırlıkları Kayseri'de devam ediyor

Vanspor, yeni sezon hazırlıklarını tam kadro Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürüyor. 

Vanspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, yaptığı açıklamada, takımın yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını vurgulayarak, "Kayseri'deki kamp döneminde oyuncularımızla yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Güç ve kuvvet ağırlıklı antrenmanlarla fiziksel olarak olabildiğince iyi duruma gelmelerini hedefliyoruz. Hedefimiz şampiyonluk bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kamp kadrosunda 2023-2024 futbol sezonunda Vanspor’da görev almış sporcuların yanı sıra, yeni transferler yer alıyor. Takıma, uyum ve koordinasyon çalışmalarına futbolcuların birbirleriyle anlaşıp kaynaşmalarına ağırlık veriyor. Kampta yapılan çalışmalarda kondüsyon depolanması takım oyunu ve taktiksel disiplin üzerinde duruluyor.

Kayseri kampının, oyuncuların fiziksel ve zihinsel olarak hazır hale gelmesinde önemli rol oynayacağı belirtiliyor. Yüksek rakım antrenmanları, dayanıklılık ve güç çalışmaları sporcuların performansını artırmayı hedefliyor.

Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, yeni sezona büyük umutlarla girdiklerini ifade ederek, "Geçen sezon yaşadığımız hayal kırıklığının ardından, bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Teknik ekibimiz ve oyuncularımızla birlikte çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kayseri kampı da bu anlamda bize çok şey katacak. İnşallah sezona en iyi şekilde hazırlanıp, hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Vanspor, Kayseri'deki kamp çalışmalarının ardından, hazırlık maçlarına başlayacak. Takım, sezon öncesi çalışmalarını tamamladıktan sonra, ligin başlamasıyla şampiyonluk mücadelesine odaklanacak.

Bakmadan Geçme