• Haberler
  • Spor
  • Vanspor ve Iğdırspor arasında dostluk maçı oynanacak

Vanspor ve Iğdırspor arasında dostluk maçı oynanacak

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Alagöz Holding Vanspor ile TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek kardeş takım Alagöz Holding Iğdırspor'la dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

2023-2024 futbol sezonunda Vanspor’a isim sponsoru olan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ün sahibi olduğu Iğdırspor, Vanspor’la dostuk maçında karşılaşacak.

19 Ağustos Cumartesi günü saat 16:00’da Iğdır Şehir Stadında oynanacak dostluk maçına tüm sporseverler davet edildi.

Alagöz Holding Vanspor ve Alagöz Holding Iğdırspor’dan yapılan ortak açıklamada, “Kardeş takım Vanspor Futbol Kulübü ve Iğdır Spor Kulübü 19 Ağustos Cumartesi günü Iğdır Şehir Stadyumunda dostluk maçında bir araya gelecek. Tüm futbol severleri davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

ALAGÖZ HOLDİNG’TEN VANSPOR’A SPONSOR DESTEĞİ

Bitexen firması ile olan anlaşmasını fesheden Vanspor, Alagöz Holding ile resmi sözleşme imzalayarak yeni sezona yeni isimle giriyor. 2023-2024 futbol sezonunda Vanspor’a isim sponsoru olan Alagöz Holding, Kırmızı Siyahlı temsilcimize maddi desteğin yanında transferlerde de katkı sunuyor.

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, daha önce yaptığı açıklamada Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ün Vanspor’a büyük önem verdiğini, yeni sezonda desteğini esirgemeyeceğini söyledi.

BİRİNCİ TRANSFER DÖNEMİ SÜRÜYOR

2023-2024 futbol sezonu Birinci Transfer ve Tescil Dönemi 26 Haziran’da başlayıp 15 Eylül 2023 tarihinde sona erecekken, ikinci transfer ve tescil dönemi 11 Ocak 2024 tarihinde başlayıp, 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

TFF 2. Lig 28 Ağustos 2023 tarihinde oynanacak maçlarla başlayıp ilk yarı 18 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı 15 Ocak'ta başlayıp, normal sezon 29 Nisan 2024 tarihinde tamamlanacak. Ardından play-off müsabakaları oynanacak.

Transfer çalışmalarına devam eden Vanspor, yeni sezon için şuana kadar iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki ile anlaşırken, dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekircan Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, kaleci Bekir Demircan, Erdem Seçgin, Abdulcebrail Akbulut, Alpay Koçaklı, Ahmet Eren, Bertuğ Bayar ve Harun Kavaklıdere, kaleci Nurullah Aslan ile anlaştı.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz ligin ilk maçını 27 Ağustos Pazar günü deplasmanda Bucaspor'la oynayacakken, ikinci maçında 3 Eylül Pazar günü evinde Adıyamanspor'la karşılaşacak. HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme