Vanspor yeni sezon formalarını tanıttı

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, yeni sezon formalarını taraftarların üzerinde tanıttı. 

Yeni sezonun ilk maçında bu hafta 1 Eylül Pazar günü saat 16:00’da sahasında Derince Belediyespor’la karşılaşacak olan Vanspor yeni sezon formalarını taraftarlara ve futbolculara giydirerek tanıttı. 3 farklı formayla sahalara çıkacak olan Vanspor’un formaları kırmızı siyah beyaz, kırmızı, siyah sarı, kırmızı siyah renklerden oluşuyor.

Vanspor, yeni formalar ve renklerinin Van'ın kültürel zenginliklerini ve tarihini yansıttığını belirtti. Açıklamada, "Vanspor'un köklerine olan bağlılığını ve Van'ın kültürel zenginliklerini yansıtan 2024-2025 sezonu formalarımızı, şehrimizin tarihine tanıklık eden mekanlarında sergiledik" ifadelerine yer verildi.

Yönetimin hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, " Vanspor’un kültürüne olan bağlılığını ve Van’ın kültürel zenginliklerini yansıtan 2024-2025 sezonu formalarımızı, şehrimizin tarihine şahitlik etmiş mekanlarda tanıttık. Bu sezon, sadece sahada değil, şehrimizin ruhunu taşıyan bu formalarla fark yaratacağız. Yönetimimizin belirlediği tek hedefimiz var: O da şampiyonluk. 30 Ağustos’ta açılışını gerçekleştireceğimiz Store Mağazamıza tüm taraftarlarımızı ve Vanspor camiasını bu heyecanı birlikte yaşamaya ve formalarımızla şampiyonluk yolunda bizimle yürümeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Kulüp Başkanı Erol Temel ise yaptığı açıklamada, “Yeni sezon formalarımızı gururla tanıttık! Vanspor olarak, bu sezon sahada iz bırakmaya kararlıyız. Taraftarlarımızın desteğiyle şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz. Yeni formalarımız yakında Store mağazamızda! Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Vanspor Futbol Kulübü'nün bu açıklaması, yeni sezonda yakalayacakları başarıların kararlılığını ve Van'ın kültürel mirasına olan saygısını yansıtıyor. Taraftarların da bu heyecana ortak olması bekleniyor. Kulübün hedefi olan şampiyonluk, tüm taraftarların birlik, beraberlik ve destekleriyle gerçekleşir.

Bakmadan Geçme