Vanspor, yeni sezon startını verdi

Şahabettin Özarslaner Tesislerinde toplanan Vanspor 2022-2023 sezonunun ilk çalışmasını teknik direktör Zeki Yılmaz, yönetiminde gerçekleştirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Vanspor, teknik direktör Zeki Yılmaz, yönetiminde ilk antrenmanına çıktı. Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman öncesinde gazetemize konuşan Zeki Yılmaz, "Yeni sezon Vanspor camiasına, taraftarlarımıza ve takımımıza hayırlı olsun. Vanspor'da geçmişte çok güzel şeyler yaşadık. Daha iyilerini yaşamak için yeniden buradayız. Camiayla birlikte güzel şeylere imza atmak istiyoruz. Bugün sezonun ilk çalışmasını kendi tesislerimizde gerçekleştirdik. Burada yaklaşık 15 günlük kampımız olacak. Sonrasında ikinci etap kamp çalışmalarımız Erzurum veya Bolu'da devam edecek" dedi.

"Transfer çalışmaları devam ediyor"

Yeni transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Zeki Yılmaz, "Transferler devam edecek. Vanspor’u hedefe götürecek, takıma katkı sağlayacak en az 4-5 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Bu sene çok zor geçecek. Yukarıdan düşenler, aşağıdan gelenler çok güçlü geldiler. Takımın iskeletini oluşturan önemli oyuncularımızdan gidenler oldu. Gelenler de mutlaka yerini dolduracaktır. Çok iyi çalışıp sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Takıma katılacak yeni oyuncularla birlikte kısa sürede uyum sürecini halledip başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

Geçen sezon ligin son iki maçında Vanspor'da görev alan teknik direktör Zeki Yılmaz, beraber çalıştığı teknik ekibiyle yola devam edecek. Yılmaz'ın 4 kişilik yardımcı kadrosunda Bengin Çakay, Ogün Demir, Murat Yıldırım, kaleci antrenörü Ahmet Aygün yer alırken, sportif direktörlük görevine Ali Kurt, kulüp menajerliğine ise Osman Yıldırgan getirildi.

Vanspor transfer çalışmaları kapsamında Sivas Belediyespor’dan Mustafa Aydın, Edirnespor’dan Furkan Saki ve Karaköprü Belediyespor’dan İsa Baltacı’yı kadrosuna kattı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme