Vanspor'da hazırlıklar sürüyor

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, Şahabettin Özarslaner Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Van'daki hazırlıkların ardından Erzurum'da 15 günlük kampa girecek.

2023-2024 Futbol sezonu hazırlıklarına devam eden Vanspor bir yandan transfer çalışmalarıyla ilgilenirken diğer yandan takımı yeni sezona hazırlamaya çalışıyor.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz bu zamana kadar iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki ile anlaşırken, dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekircan Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, kaleci Bekir Demircan, Erdem Seçgin, Abdulcebrail Akbulut, Alpay Koçaklı, Ahmet Eren, Bertuğ Bayar ve Harun Kavaklıdere ile anlaşmaya vardı.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz kaleci Haydar Yılmaz, Sabit Hakan Yılmaz, Serkan Sefil, Uğur Adem Gezer, Uğur Can, Utku Şen, Barış Sağır, Emrah Tacir, Sedat Komi’yle yollarını ayırdı.

Hazırlıklarla ilgili konuşan Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, “Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde Yönetim Kurulu toplantımızı yapıp, takımımızla bir araya geldik. Yeni dönemde güçlü bir kadro ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Endişeye mahal yok, yolun sonu şampiyonluk” dedi.

LOKMAN HEKİM VANSPOR’A SPONSOR OLDU

Sağlık alanında önemli başarılara imza atan Van Lokman Hekim Hastanesi yeni sezonda Vanspor’a sağlık sponsoru oldu. Vanspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüzün 2023-2024 futbol sezonu sağlık sponsoru Lokman Hekim Hastaneleri olmuştur. Kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Vanspor geçtiğimiz gün aldığı kararla Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde başladığı kamp çalışmaları Salı günleri dışında basına ve taraftarlara kapalı olacağını bildirmişti. BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme