VANSPOR'DA TANER TAŞKIN DÖNEMİ

Geçtiğimiz günlerde Hasan Erkin Şimşir ile yollarını ayıran Vanspor, tecrübeli teknik direktör Taner Taşkın ile anlaştı.

Hacı Yılmaz

 

Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Taner Taşkın bundan sonraki süreçte Vanspor için ter dökecek. Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ile yollarını karşılıklı olarak ayıran Vanspor’da Taner Taşkın dönemi resmen başladı. Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıran teknik direktör Taner Taşkın’la dün sözleşme imzalandı.

 

TANER TAŞKIN KİMDİR?

Profesyonel futbol kariyerine 1991 yılında Mustafa Kemalpaşaspor takımı ile adım atmıştır. Daha sonra Manisaspor, Gençlerbirliği, Konya Endüstri, Çorumspor takımlarında forma giymiştir. Futbol hayatını 1 Temmuz 2005 tarihinde Mustafa Kemalpaşaspor takımı ile sonlandırmış, daha sonra Teknik Direktör olarak çalışmalarını sürdürmüştür. 2008 senesinde Samsunspor antrenörü olarak çalışmaya başlamış ardından Menenem Belediyespor, Manisa BB, Menemen, Sarıyer, Amed SK ve Manisaspor takımlarında Teknik Direktör olarak görev yapmıştır. Vanspor'la anlaşan Taner Taşkın aslen İzmir’lidir.

Bakmadan Geçme