• Haberler
  • Spor
  • Vansporlu futbolculardan kombine bilet çağrısı

Vansporlu futbolculardan kombine bilet çağrısı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptıkları antrenmanlarla sürdürüyor. 5 Ağustos Cumartesi günü satışa çıkarılacak kombine biletlerin satışı için futbolcularımızdan Medeni Bingöl, Hasan Bilal, Bekircan Kara ve Harun Kavaklıdere Vanlılara seslenerek kombine bilet alarak takıma destek verin çağrısında bulundular.

2023-2024 sezonunun başlamasına bir aydan az süre kala hazırlıklarına devam eden Vanspor, Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda önümüzdeki günlerde Erzurum’da 15 günlük kampa girecek. Kamp öncesi Van Store Mağazasında kombine biletlerini satışa sunacak olan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz yaptığı açıklamada kombine biletlerin VİP bölümü 15 bin lira, 1982 tribün bölümü 5 bin lira, maraton bölümü bin 500 lira, kale arkası 700 liradan satışa sunulacak.

Vansporlu futbolcular Medeni Bingöl, Hasan Bilal, Bekircan Kara ve Harun Kavaklıdere taraftarlara çağrıda bulunarak takıma destek vermelerini istedi.

Defans sağ bek mevkiinde oynayan Medeni Bingöl yaptığı çağrıda, “Büyük Vanspor camiası o sene bu sene diyoruz. Sende kombine biletini alarak şampiyonluk yolundaki Vanspor’a sahip çık” ifadelerini kullandı.

Forvet sol kanat mevkiinde oynayan Hasan Bilal, “Hedef şampiyonluk diyoruz. Bizler hazırız, şimdi sıra sizde, kombine biletlerimizi alıyor ve hep beraber şampiyonluğa yürüyoruz” dedi.

Orta saha oyuncusu Bekircan Kara, “Şehrin tüm dinamiklerini destek vermeye davet ediyor, el ele şampiyonluğa yürüyelim diyoruz. Kombine biletinizi alın, siz yoksanız bir kişi eksiğiz” diye konuştu.

Forvet sağ kanat oyuncusu Harun Kavaklıdere, “Büyük şehrin büyük taraftarı şimdi destek zamanı, kombine biletlerini alarak sende tribündeki yerini al. Başka Vanspor yok” dedi.  

Vansporlu yetkililerde yaptığı açıklamada, “Başarıla ulaşmak için tüm Vanspor sevdalılarının birlik, beraberlik içerisinde hareket ederek her daim, her şartta takımlarının yanında olup desteklemeliler. Gün gelecek takım çok iyi performans sergileyecek, gün gelecek kötü maçlar oynayıp puan kayıpları yaşanacak taraftar olarak iyi günde, kötü günde takıma desteklerini kesmemeleri, devam ettirmeleri gerekir. Lig uzun maratondur. İyi neticelerde alınacak, kötü neticelerde alınabilir. Unutulmamalıdır sahada olan her futbolcu, teknik heyet ve yönetim kadrosu Vanspor’un başarısı için ter döküp mesai harcayacaktır. İyi günde, kötü günde birlik beraberliğimizi sağlayarak başarıya ulaşmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak elbette hepimizin gayesi şampiyon olmaktır onun için el ele vererek Vanspor’umuzu sezon sonunda ipi göğüsleyen, şampiyonluğa ulaşmış görmek günler yakındır” dediler.

HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme