• Haberler
  • Spor
  • Vansporlu taraftardan maça davet çağrısı

Vansporlu taraftardan maça davet çağrısı

Ligin ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Pazar günü sahasında Bucaspor'u konuk ediyor. Maç öncesi Vanspor'a destek için davet çağrısında bulunan taraftarlar, 'Ligde ikinci devre Pazar günü başlıyor. Sahasında ligin güçlü takımlarından Bucaspor'la karşılaşacak olan Vanspor'a destek vermek için herkesi stada bekliyoruz' dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, 14 Ocak Pazar günü saat 14:00’da sahasında Bucaspor’la karşılaşacak. 20 gün sonra taraftarıyla buluşacak olan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Bucaspor’u yenerek ikinci devreye galibiyetle başlamak istiyor.

“VANSPOR’A SAHİP ÇIKALIM”

Gazetemize açıklamalarda bulunan taraftarlar, Vanspor için destek çağrısında bulunarak, “Ligin ilk devresini 34 puanla beşinci sırada tamamladık. Yönetimde oluşan kriz takıma ciddi anlamda zarar verdi. Beşinci sıraya kadar gerilememize neden oldu.   İki kez teknik direktör değiştirmek zorunda kaldık. Yaşanan olaylar hepimizi üzdü. Umarız aynı sıkıntılar, problemler ikinci devrede yaşanmaz. Pazar günü saat 14:00’da İzmir temsilcisi Bucaspor’la karşılaşacağız. Vanlılar olarak stada akın edip takımımızı destekleyelim. Gün birlik günüdür. Hepimizin Vanspor’a sahip çıkması gerekir. Sezon sonu şampiyonluk için herkes elini taşın altına koymalı. İnşallah hedeflerimize ulaşırız” ifadelerini kullandılar. HABER: EVREN DOĞRUER
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme