VASKİ'den 3 ayda 4.2 kilometre kanalizasyon hattı 

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki çalışmalarını hızlandırdı. VASKİ, 3 aylık sürede 4.2 kilometre kanalizasyon hattını yenileyerek, büyük bir başarıya imza attı. 

Kent genelindeki çalışmalarını sürdüren VASKİ ekipleri, uzun süredir kanalizasyon alt yapısı sorunu yaşayan mahallerde sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda ekipler İpekyolu ilçesine bağlı, Yeni Mahalle Ozan 1. Çıkmaz Sokak ve Yalı Mahallesi Eski Erzurum Yolu Kale 3. Sokaktaki yeni hat çalışmalarını tamamladı. İnsan sağlığını ciddi anlamda tehdit eden eski kanalizasyon çukurlarını tek tek değiştiren ekipler, kanalizasyon hattı olmayan mahallelere ise yeni kanalizasyon hatları çekiyor. 

Hummalı bir çalışma ortaya koyan VASKİ ekipleri, 3 aylık dönemde toplamda 4.2 kilometre kanalizasyon hattı çekerek, kanalizasyon altyapısı anlamında büyük bir başarıya imza attı. 

Ekiplerin çalışmaları yıllardır kanalizasyon noktasında sorun yaşayan yurttaşlarda da büyük bir memnuniyet oluştururken, VASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.


 

Bakmadan Geçme