Vatandaşlardan duyarsız sürücülere tepki

İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi TOKİ otobüs durağına bilinçsiz şekilde araçlarını park eden duyarsız sürücülere vatandaşlar tepki gösteriyor.

Cadde ve sokak kenarlarına araçlarını park eden sürücüler bu kez de otobüs duraklarını gözüne kestirdi. Beşyol Mevkiinde bulunan Bostaniçi TOKİ otobüs durağına araçlarını park eden sürücüler sefer yapan otobüslere zor anlar yaşattı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar yetkililerin cezai işlem uygulamalarını istediler.

Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Otobüs duraklarına araçlarını park ederek durakları işgal eden duyarsız sürücüler yüzünden çarşıya gelip gitmekten bıktık. Her gün aynı sorunu yaşıyoruz. Maalesef bu sorun bir türlü çözüme kavuşmadı. Yetkililere sizin aracılığınızla çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen yaşamış olduğumuz sorunları görmemezlikten gelmekten vazgeçin. Her gün burada tartışmalar yaşanıyor. İnsanlar birbirlerini kırıyor. Bir an önce otobüs duraklarını işgal edenlerle ilgili gereken somut adımların atılmasını istiyoruz” diye konuştular. TAHİR TEKİN

Bakmadan Geçme