• Haberler
  • Ekonomi
  • Ve araç sahiplerine bir kötü haber daha! Akaryakıta yine bir zam furyası...

Ve araç sahiplerine bir kötü haber daha! Akaryakıta yine bir zam furyası...

Akaryakıt zamlarından bıkan araç sahiplerine bir kez daha kötü haber geldi. Buna göre, motorinin litre fiyatına salı gününden geçerli olmak üzere 1,07 TL zam bekleniyor.

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru tüm hızıyla sürüyor. Benzin, motorin ve LPG'ye geçtiğimiz günlerde yapılan peş peşe zamların ardından, fiyatlar rekor seviyelere erişti.  En son 28 Temmuz gününden itibaren geçerli olacak şekilde motorine 1 lira 45 kuruş zam yapıldı. Bu zamla beraber, motorinin litresi 35 lira 29 kuruş seviyelerine ulaştı. 

Akaryakıt fiyatları için yeni bir zam haberi daha geldi.  Motorine 1 lira 7 kuruşluk yeni zam! Fiyatlar Ağustos un ilk gününde değişecek! Sürücüler dikkat!  Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Salı günü itibarıyla geçerli olacak şekilde motorine 1.07 lira zam yapılması bekleniyor.  Benzine ise en son 2 lira tutarında zam yapılmıştı. Benzinin litresinde yeni bir değişiklik beklenmiyor. 

Motorine 1 lira 7 kuruşluk yeni zam! Fiyatlar Ağustos un ilk gününde değişecek! Sürücüler dikkat!  Akaryakıtta 16 Temmuz tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla 5 liralık ÖTV artışı yapılmış, KDV'nin de dahil edilmesiyle litre fiyatlarındaki artış 6 Türk Lirası'na ulaşmıştı. Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerden sonra akaryakıt fiyatlarına yüzde 80'den fazla zam uygulandı. Seçimlerden öncesinde benzinin litresi 19.81 lira, motorinin litresi ise 18.59 lira seviyelerinde seyrediyordu

Bakmadan Geçme