VEDAŞ gücüne güç kattı

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. 2017,2018 ve 2019 yılları için arıza, onarım, bakım çalışmaları kapsamında eleman ve iş makinelerinin tanıtımını yaptı. Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, önemli açıklamalarda bulunarak, bundan sonra elektrik kesintilerine zamanında müdahale edeceklerini anlatarak, 'İnşallah bundan sonra VEDAŞ daha güçlü bir şekilde tüm abonelerine, tüm müşterilerine hizmet edecek' dedi.

Rıdvan Can

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. 2017,2018 ve 2019 yılları için arıza, onarım, bakım çalışmaları kapsamında eleman ve iş makinelerini basına tanıttı.

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, 2013 yılının Temmuz ayında özelleştirme sonrası en sık karşılaştıkları sorunlardan biri olan arızalara zamanında müdahale edilememesi konusunda önemli bir adım attıklarını ifade ederek, “Bunu dikkate alan yönetim kurulumuz bu yönde ciddi bir atılım yaparak, şirket genelinde 217 eleman artışı ve 28 araç alımıyla gücümüze güç kattık” ifadelerini kullandı.

“HALKIMZIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Amaçlarının  tedarik sürekliliğini sağlamak, enerji kesintilerini en aza indirmek ve arızalara zamanında müdahale etmek olduğunu söyleyen VEDAŞ Şirket Müdürü Okuducu,  Bunu sağlarken vatandaşımızın memnuniyetini ve üst düzeyde enerji kalitesini ve sürekliliğini sağlamak en büyük hedefimiz arasındadır” dedi.

“PERSONEL VE ARAÇ SAYIMIZI YÜKSELTTİK”

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, yeni alınan personel ve araçlarla ilgili bilgi vererek, “Şuanda Van ilimizde daha önce 245 olan eleman sayımız son alımlarla beraber 370’e çıktı. Muş’ta 120 olan personel sayımıza 34 kişi daha dahil ederek, 154’e çıkardık. Bitlis’te 115 olan personel sayımıza 50 ekleyerek, 165’e çıkardık ve Hakkari’de 110 olan personel sayımıza 8 kişi daha dahil ederek, 118 yaptık. 4 ilde toplam 807 personel ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun yanında 28 araçla filomuzu gençleştirdik. 96 olan araç sayımıza 28 tane daha ekleyerek, 124 yaptık. Yaz kış demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve inşallah bir sonraki sene artık arızalara zamanında müdahale eden bir çalışma sergileyeceğiz. Bu vesileyle bundan sonra vatandaşlarımızdan şikayet almamış olacağız. Bu konuda kararlıyız, müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. İnşallah bundan sonra VEDAŞ daha güçlü bir şekilde tüm abonelerine, tüm müşterilerine hizmet edecektir” şeklinde konuştu.

Programa, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Sistem İşletme Grup Müdürü Erdener Özeler, Yatırım Grup Müdürü Orhan Gültepe, EPID Grup Müdürü Mehmet Alemdağ, Müşteriler Grup Müdürü Fatih Talay ve personeller katıldı.

 

Bakmadan Geçme