Vefa Derneği Van İl Başkanlığına Donmuş seçildi

Türkiye Vefa Derneği Van İl Başkanlığına Hamide Donmuş seçildi.

Türkiye Vefa Derneği Van İl Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı, Van Şişli Öğretmenevinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kurul, divan heyetinin belirlenmesiyle devam etti. Seçime tek listeyle giren Türkiye Vefa Derneği Van İl Başkanı Hamide Donmuş, dernek hakkında bilgiler vererek, yapılacak hizmetler noktasında üyeleri bilgilendirdi.
Yapılan konuşmanın ardından hazır bulunan üyelerin tamamının oyunu alan Hamide Donmuş, Türkiye Vefa Derneği Van İl Başkanı seçildi.
Seçimin tamamlanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Türkiye Vefa Derneği Van İl Başkanı Hamide Donmuş, "Öncelikle huzurlarınızda bu görevi bizlere layık gören Sayın Genel Başkanımız Zülfü Kartakgül'e teşekkür ediyorum. Bu görevi yürüteceğim süre içinde gerek genel merkezimize gerek ilde bulunan üyelerimize layık olmaya çalışacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.
Seçimin ardından Türkiye Vefa Derneği Van İl Başkan yardımcılığına Şaban Gündüz ve Nurettin Tonga, sekreterliğe Suna Tuci, muhasipliğe Adem Arvas ve yönetim kurulu üyeliğine ise Menduh Kaya, Gülay Şehitoğlu, Ahmet Bayram ve Sariye Asıl getirildi.

Bakmadan Geçme