VİŞAD 12 ÜLKEDE ÖRGÜTLENDİ

Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) 12 ülkede temsilcilik açıyor. VİŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu yönetim kurulu kararıyla 12 ülke temsilcisinin atandığını söyledi.

Burhan Ergin

 

2013 yılında İstanbul'da kurulan Antalya'da şubesi olan VİŞAD hedefini büyüterek örgütlenmesini yurt dışına taşıyarak 12 ülkede temsilcilik açıyor.

 

VİŞAD'ın kuruluş amacının Türkiye ve Van olduğunu vurgulayan Hatunoğlu, Van'ın da bölge ve Türkiye için önemli bir şehir olduğunu belirtti.

 

Yurt dışı örgütlenmesini çok önemsediklerini kaydeden Hatunoğlu, "Yaz ayı boyunca yaptığımız çalışmalar sonrası aldığımız karar doğrultusunda 12 ülkede temsilcilik kurmuş bulunuyoruz. Nasıl ki İstanbul Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısıysa, Van'da Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısıdır. Çünkü Van, tarihi İpekyolu üzerinde bulunan ve geçmişinde ticaret ile ön plana çıkmıştır. Bu anlamda biz de 12 ülkede temsilcilik açma kararı aldık. VİŞAD Yönetim Kurulu kararına istinaden 12 ülkede temsilcilik açarak yurt dışına açılıyoruz. Yurt dışına çıkacak iş insanlarımız ve girişimcilerimize temsilcilerimiz aracılığıyla her türlü desteği sağlayacağız. Temsilcilerimiz aynı zamanda Van'ın tanıtım, kültür ve gönül elçileri olarak da görev yapacaklar. Temsilciliklerimizin ülkemize, Vanlı iş adamlarımıza, şehrimize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

 

VİŞAD'ın yurt dışı temsilcileri ve adresleri;

Arabistan / Medine

Sinan Altintaş

Unnamed Road Al Mughaisilah 4082/08 Medine King Saudi Arabia

Arnavutluk / Pavaresia

Armir Jangulli

Durres Plaj Mahalle 13. Yol Pavaresia Arnavutluk

Azerbaycan / Bakü

Hasan cengiz

Yasamal Rayonu İbrahim Abilov Küçesi No:51 Bakü Azerbaycan

Gürcistan / Tiflis

Şevket Demir

Jansugh Kakhidze Street No:10 Agmashenebeli Avenu Tbilisi Georgia

Irak / Erbil

İsa Yavuz

Parkiwiev Gulan Street B:4 Kat:17 D:64 Erbil Irak

İran / Urmiye

Ali Gharyour

Urmia Ticaret Odası Barq Caddesi No:50 Urmia İran

Kamerun / Younde / Afrika

Eyüp Cellek

B.P. 11575 Carrefour Baston Yaounde Cameron

Özbekistan / Taşkent

Soner Aydın

St. Amir Timur 107 B Taşkent Özbekistan

Romanya / Bukreş

Tamer Çaykulas

Str Aluniş Nr 34 Magurele Ilfov Romania

Ukrayna / Kiev

Halil Aydın

11/2 Simi Khokhlov Str. Kiev Ukrayna

Temsilcilerle ilgili bilgi almak isteyen iş adamlarının, girişimcilerin VİŞAD Genel Merkez Asistanlığı ile (212 502 92 30) görüşmeleri gerektiği belirtildi.

Bakmadan Geçme