Wıpeout Spor Giyim Mağazası Van’da

Bir çok markanın bir arada yer aldığı, erkek giyimine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Wıpeout Sports mağazası hizmete açıldı.

Rıdvan CAN

Açılış törenine Van Terziler, Konfeksiyoncular, Kunduracılar, Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı

Açılış kurdelesini mağaza sahipleri ve Çetin Karaduman  birlikte kesti. Açılışta konuşan Karaduman mağazanın Van'a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, işletme sahiplerinin bereketli kazançlar elde etmesi dileğinde bulundu. Karaduman, ''Van, her alanda hızla büyüyor. Bu  açılışlar şehrimiz, insanımız için çok önem  ifade ediyor. Vatandaşlarımız  yeni  mağazalar ile daha çok çeşidi daha iyi imkanlarla alabilecekler. Yapılan yeni  mağazalar sonuçta  Van'a gelir olarak yansıyacaktır'' dedi.

WIPEOUT Spor giyim mağazası sahiplerinden Hekim İpek, mağazanın Van halkına hayırlı olması temennilerinde bulunurken, açılışa özel yüzde 30 indirim yaptıklarını söyledi. 

Mağaza sahiplerinden Serbay Kıran, ise Van'da spor giyimde yeni bir ekol oluşturacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımız kaliteli markaları internetten ya da başka şehirlerden satın almalarına gerek kalmayacak. Açmış olduğumuz mağazamızda müşterilerimiz her beden spor giyiminde birçok kaliteli markayı rahatlıkla bir arada bulabilecekler” diye konuştu.

Bakmadan Geçme