YACAN: HERKES İŞİNİ YAPACAK

İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehzade Kurt ve Azim Yacan, Bostaniçi Ek Hizmet binasını ziyaret ederek, Garaj Amirliğindeki işçilerle bir araya geldi. Başkan Yacan, 'İşini yapmayan kim olursa olsun tutumumuz aynı olacaktır. Yani kesinlikle iş disiplininde taviz verilmeyecektir. Elbette kimseyi işinden aşından etmek istemeyiz ama herkeste işini layıkıyla yapmalıdır' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

İpekyolu Belediye Eş Başkanları Azim Yacan ve Şehsade Kurt yeni yönetim kadrosunu oluşturduktan sonra, saha da aktif çalışan birimleri de tek tek ziyaret ediyor. Bu doğrultuda Eşbaşkan Kurt ve Yacan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Garaj Amirliğini ziyaret ederek toplantı düzenledi. Toplantı İpekyolu Belediyesi Bostaniçi Ek Hizmet binasında yapıldı.  Fen İşleri Müdürü Ercan Beydüz’ün de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Eş Başkan Yacan, bir önce ki gün zabıta ekipleriyle, bu günde garaj amirliği personeliyle bir araya geldiklerine belirtti.

Ziyaretlerinin amacı işçileri görmek ve bire bir tanışmak olduğunu aktaran Eş Başkan Yacan, “Biliyorsunuz ki çok zorlu bir süreçten bu günlere gelmiş bulunmaktayız. Kayyım döneminde birçok arkadaşımız işinden oldu, ihraç edildi. Diğer kalan arkadaşlarımız üzerinde de ciddi baskılar yaşanmıştı. Tabi bu dönemi geride bıraktık. Şimdi daha fazla işimize sarılmalı ve görevimizi hep birlikte yapmalıyız. Değerli halkımıza birlikte en iyi hizmeti yapacağız.  Bu konuda tavrımız nettir. İşini yapmayan kim olursa olsun tutumumuz aynı olacaktır. Yani kesinlikle iş disiplininde taviz verilmeyecektir. Elbette kimseyi işinden aşından etmek istemeyiz ama herkeste işini layıkıyla yapmalıdır” diye konuştu.

İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Şehzade Kurt ise işçilerin ramazanı kutlayarak, ramazan ayının hayırlara, vesile olmasını diledi. Kurt yönetimlerin gelip geçici olduklarını belirterek, “Bizler gelip geçiciyiz. Bu belediyelerin asıl sahipleri, çalışacak olan sizlersiniz.  Bu anlamda sizlerden beklentilerimiz çoktur.” Dedi.
Toplantı sonrası Eş Başkanlar işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bakmadan Geçme