• Haberler
  • Güncel
  • Yazarımız Leyla Mihrinaz Engin 6. Edremit Kitap Fuarı'nda

Yazarımız Leyla Mihrinaz Engin 6. Edremit Kitap Fuarı'nda

4 yıl Simer Yayınevi, son bir yılda Erda Yayınları Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdüren yazar Leyla Mihrinaz Engin 6'ncısı düzenlenen Balıkesir Edremit Kitap fuarına katılarak kitaplarını sevenleri için imzaladı. Sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan Engin, bundan sonrada kitap fuarlarına katılmaya çaba göstereceğini belirtti. 

Bu zamana kadar il içinde ve il dışında birçok fuara katılarak adından sıkça söz ettiren gazetemiz yazarı, Erda Yayınları Genel Yayın Yönetmeni şair yazar Leyla Mihrinaz Engin, Balıkesir Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Edremit Kitap Fuarına katıldı.  Etkinlik boyunca okurlarıyla çok sayıda fotoğraf çektiren Engin gösterilen ilgi ve alakanın kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirdi.

Yazarımız Leyla Mihrinaz Engin 6. Edremit Kitap Fuarı'nda

Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen 6. Edremit Kitap Fuarı, okurlarına dolu dolu bir etkinlik sundu. Bu yıl da birbirinden değerli yazarların katılımıyla gerçekleşen fuarda, dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri Leyla Mihrinaz Engin oldu.

Uzun yıllar Simer Yayınevi'nde Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen Engin, son bir yıldır Erda Yayınları Genel Yayın Yönetmeni olarak çalışmalarını sürdürüyor. Edremit Kitap Fuarı'na katılarak okurlarıyla buluşan Engin, kitaplarını imzalamak ve sıcak sohbet ortamı yakalamak için stantlarına gelen ziyaretçileri her zaman olduğu gibi güler yüzü ve sevecenliğiyle ağırladı.

Yazarımız Leyla Mihrinaz Engin 6. Edremit Kitap Fuarı'nda

Engin, etkinlik büyük coşku ve heyecanla okurlarıyla keyifli anlar yaşayarak diyalog kurmanın mutluluğunu yaşadı. Kendisini yakından tanıyan ve eserleriyle büyülenen okurlar, yazarın imza gününe yoğun ilgi gösterdi. Uzun kuyruklar oluşan imza masasının önünde, Engin, sevenleriyle sıcak anlar paylaştı ve kitaplarına özel notlar yazdı.

Fuara il içinden ve il dışından gelen birçok okur, Leyla Mihrinaz Engin'in eserlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Engin’in imzalı kitapları, katılımcılar arasında büyük rağbet gördü. Bu durum, Engin'in eserlerinin okurlar tarafından ne kadar sevilip beğenildiği, takdir edildiğinin göstergesi oldu.

Yazarımız Leyla Mihrinaz Engin 6. Edremit Kitap Fuarı'nda

LEYLA MİHRİNAZ ENGİN YAYIN DÜNYASINA ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYOR

Leyla Mihrinaz Engin, bundan sonra da kitap fuarlarına katılmaya devam edeceğini belirterek, okurlarıyla buluşmanın kendisine keyif verdiğini ve onlarla birebir iletişim kurmanın önemli olduğunu vurguladı. Engin, "Kitap severlerin ilgisi ve desteği beni her zaman motive ediyor. Onlarla bir araya gelmek, fikirlerini dinlemek benim için çok değerli. Bundan sonra da kitap fuarlarına katılmaya büyük çaba göstereceğim" diye konuştu.

Simer Yayınevi ve Erda Yayınları çalışmalarını yayıncılık kariyerinde edindiği deneyimini, genç yazarlara ve projelere aktaran Engin, Türk yayın dünyasına önemli katkılar sunuyor. Özellikle genç yazarların gelişimi için çaba harcadığı biliniyor.
Balıkesir Edremit Kitap Fuarı'ndaki etkinlikte okurlarıyla buluşan Leyla Mihrinaz Engin, bundan sonraki dönemde de okurlarının ilgisini çekmeye devam edecek. Yazar, hem kendi eserlerinin tanıtımı hem de yayıncılık alanındaki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam edecek.

Yazarımız Leyla Mihrinaz Engin 6. Edremit Kitap Fuarı'nda

Balıkesir Edremit Belediyesi tarafından organize edilen 6. Edremit Kitap Fuarı, kültür ve sanat dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Birbirinden değerli yazarların katılımıyla gerçekleşen etkinlik, okurların kalplerinde tazelenmeye devam ediyor. Engin'in fuara coşku ve renk katması hafızalarda yer edindi. 

Bakmadan Geçme