• Haberler
  • Yaşam
  • Yazıcı Alırken Dikkat Edilecek Hususlar Ve Püf Noktaları

Yazıcı Alırken Dikkat Edilecek Hususlar Ve Püf Noktaları

Yazıcı fiyatı,  ev ve işyerlerine yazıcı almak isteyenler için etkili olan unsurların başında geldiği görülmektedir.  Yazıcıların teknik özellik karşılaştırması yapılması da  önemli bir unsurdur.

Yazıcı Fiyatı,   Türleri ve  Kullanım Alanları

Yazıcı fiyatı denildiği takdirde,  yazıcının teknolojik özellikleri, kullanım amaçları,   fonksiyonel  olması gibi çok çeşitli  faktörler belirleyici unsurlar arasındadır. Markalar arası detaylı karşılaştırma yapılabilmesi açısından İncehesap Sanal Mağazacılık Ticaret A.Ş. ‘ni incelemek yeterli olacaktır.   Yazıcı açısından birçok ürün çeşidini burada görmek mümkündür. Yazıcı, tarayıcı, fotokopi, faks özellikli  Wi - Fi bağlantılı tanklı yazıcılar,   renkli yazıcılar gibi türleri olan ınkjet yazıcılar bulunduğu gibi,   yazıcı,   tarayıcı,    fotokopi, faks özellikli lazer tarayıcılar,  renkli lazer yazıcılar, çok işlevli lazer tarayıcılar,   nokta vuruşlu yazıcılar,   barkod yazıcılar.   slip yazıcılar gibi çok farklı türde işlevleri olan yazıcı türleri ve markaları mevcuttur.    Özellikle işyeri ve ofislerde kullanım alanı yaygın olan lazer yazıcılarda baskı hızı,    çözünürlük,   baskı kapasitesi çok çeşitlidir. 1000 - 5000 arası baskı kapasitesi ile başlayan modeller,  100.000 üzeri baskıya kadar gidebilmektedir. A4,   A5,  A6,  B5,   B6,    C5,  DL kâğıt boyutlarında türleri ve çift taraflı baskı özellikleri bulunur.   Inkjet yazıcılarda ise aylık baskı kapasitesi 1000 ile 20.000 arasında olup,   A3,  A4,   A5,   A6,   B4,  B5,  B6 kâğıt boyutlarında çalışabilen türleri,   fotoğraf baskı özelliğinin yanı sıra çift taraflı baskı yapma fonksiyonu olan türleri de bulunur.

Nokta vuruşlu yazıcı modellerinde 400-699,   700-1099  Cps aralığında değişen baskı hızları,   4,     5,   6 kopya özelliği,   USB ve  paralel  bağlantı özelliklerine göre değişen türleri bulunmaktadır.

Etiketleme ve barkod işlemlerinde kullanılan,  barkod yazıcılarda da modeller çeşitlilik gösterir. Direkt ve termal transfer baskılı, 180,   203,   300 Dpi   çözünürlükte Usb,   RS232,    paralel,   Ethernet,  Wi-Fi bağlantılı ve çok farklı baskı hızlarına sahip türleri bulunur.

Her Türlü Yazıcı Çeşitleri ve Yazıcı Fiyatı

Inkjet, slip, barkod, lazer, nokta vuruşlu yazıcılar ve yazıcı fiyatı açısından  https://www.incehesap.com/yazici-fiyatlari/ sitesinde her türlü ürün hizmeti almak mümkündür.

 

Bakmadan Geçme