Yazlık ve Polat ailelerinin mutlu günü

Havadis Medya Grubu Başkanı, ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Gazeteci Ayhan Yazlık hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir düğünle bankacı kızı Tuba Yazlık’ın düğününü yapan gazeteci Ayhan Yazlık, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yolu üzerinde bulunan Ninova Kır düğün salonunda kızı Tuba Yazlık için görkemli bir düğün yapan Gazeteci Ayhan Yazlık düğüne katılım sağlayan, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

Havadis Medya Grubu Başkanı ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesiolan Gazeteci Ayhan Yazlık yaptığı açıklamada; “Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kuveyt Türk Bankası Van Şubesinde çalışan kızım Tuba Yazlık, İnşaat Mühendisi Yılmaz Polat ile mutlu bir yaşam içi evlilik akdini gerçekleştirdi.


Gösterişten uzak ama oldukça görkemli bir düğün töreni yapıldı. Düğün organizasyonun bu kadar güzel geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Düğüne, iş dünyasından, siyaset dünyasından, eğitim camiasından, sağlık sektöründen, bilim dünyasından, sanayici ve tüccarından, aşiret liderleri, kanaat önderleri, spor camiasından, esnaf ve sanatkarından kısacası her kesimden insanlar katılım sağladı.

Bize gösterilen bu ilgiyi unutmamız mümkün değil. İl içinden ve il dışından sevenlerimizin bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmamaları elbette çok önemlidir.

Kız babası olarak, her iki gencimize de ömür boyu mutluluklar dilerim. İnsanın damadı insanın evladı sayılır. Bir erkek evlat daha kazanmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. Bilindiği üzere, İslâm dini, insana son derece önem vermiş, ona, dünya ve ahiret mutluluğunun yollarını göstermiştir. Dünya mutluluğunun temelini oluşturan unsurlardan en önemlisi evliliktir.

İnsanın mutlu ve huzurlu olması ve neslinin devamı, ancak evlilik ile mümkün olabilmektedir. Bu sebeple Kur’an ve hadislerde, evlilik kurumuna yönelik çok sayıda hüküm ve prensiplerde yer almıştır. Bu manada, zamanı gelen gençlerin evlenmesi yada evlendirilmesi islam dinimizde büyük bir yere sahip olduğunu unutmamak gerekir” diyen Gazeteci Ayhan Yazlık, yeni evlenen tüm gençlere ömür boyu mutluluklar dilediğini sözlerine ekledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme