YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR ihale edileceği ilan edilmiştir. Ancak 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 26 ncı maddesine göre aşağıdaki hususlarda, düzeltme ilanı yayımlanmasına karar verilmiştir. Tekliflerin hazırlanması ve sunulmasında düzeltilen maddelerin esas alınması gerekmektedir.

İhale Kayıt Numarası                     : 2015 / 160865

1- İdarenin

a) Adresi                                             : Bahçıvan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Uzun Sokak Aydın                                                                      Perihan AVM B Blok Kat:5 65100 İpekyolu/VAN

b) Telefon ve faks numarası       : 432 222 22 75 - 432 222 22 75

c) Elektronik posta adresi            : [email protected]

ç) Ön yeterlik/İhale dokümanının

görülebileceği internet adresi   : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Düzeltmeye Konu İlanın Yayımlandığı

a) Kamu İhale Bülteninin tarih ve sayısı                                : 19.11.2015 - 2983

b) Gazetenin adı ve tarihi (yayımlanmış ise)       : Vansesi Gazetesi - 20.11.2015

3- Düzeltilen [madde/maddeler ] şunlardır

DEĞİŞTİRİLEN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME MADDELERİ:

Teknik Şartname                             :

1) Teknik şartnamenin 4. Maddesi '' İstekliler Van Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde, en az 8 adet üye iş yeri ile anlaşmalı olduğunu gösterir sözleşmeler ile üye iş yerlerinin istekli adına ihale ilan tarihinden önceki son 2 aya ait kesmiş olduğu faturaların asıl veya onaylı örneklerini ihale dosyasında sunacaklardır. '' çıkarılmıştır.

2) Teknik şartnamenin 13. Maddesi '' Yüklenici ile yemek hizmeti verecek en az 8 işletme ile anlaşmalı olduğu taahhütnameyi sunacak. Anlaşmalı olduğu işyerleriyle olan anlaşmazlıkların muhatabı idare olmayacaktır, doğrudan yüklenici sorumludur. '' ibaresi,

'' Yüklenici ile yemek hizmeti verecek en az 8 işletme ile anlaşmalı olduğu gösterir sözleşme örneklerini, sözleşme imzalamadan önce idareye sunacaktır.  Anlaşmalı olduğu işyerleriyle olan anlaşmazlıkların muhatabı idare olmayacaktır, doğrudan yüklenici sorumludur. '' olarak değiştirilmiştir.

İdari Şartname :

1) İdari Şartnamenin 7.1.h. maddesinin üçüncü bendinde yer alan '' Van Büyükşehir il sınırları dahilinde, en az 8 üye iş yeri ile anlaşmalı olduğunu gösterir sözleşmeleri ve üye iş yerlerinin istekli adına ihale ilan tarihinden önceki son 2 aya ait kesmiş olduğu faturalar'' ibaresi kaldırılmıştır.

2) İdari Şartnamenin 7.1.h. maddesine, '' TS 8985 Hizmet Yeterlilik Belgesi ve TS 13075 Hizmet Yeterlilik Belgesi '' maddesi eklenmiştir.

3) İdari Şartnamenin 7.5.1. maddesi , % 30 olan iş deneyim belgesi tutarı % 25 olarak değiştirilmiştir.                                                                                                   

Basın V: 198036 (www.bik.gov.tr)

Bakmadan Geçme