YENİTÜRK: ŞAMPİYONLUĞA KOŞACAĞIZ

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor eski futbolcusu Emrah Tacir ve Ankara Adliyespor'dan sol bek oyuncusu Barış Gök'ü transfer etti. Ahmet Şahbaz, Cemal Doğu, Ömer Yanık, Mutlu İlengöz ve Uğur Karakoç ile yollarını ayıran Kırmızı-Siyahlı ekipte ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 'Teknik ekibimizin ve futbolcularımızın özveriyle çalışması bizleri mutlu sona taşıyacaktır. İkinci yarıda şampiyonluğa koşacağız' dedi.

Rıdvan Can

 

Van Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde Antalya'da ikinci yarı kamp çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 9 Ocak Çarşamba günü Van'da toplanacak olan Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarına burada devam ederek, 20 Ocak Pazar günü deplasmanda Karşıyakaspor'a konuk olacak.

Servet Yenitürk Başkanlığında transfer çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, eski futbolcusu Emrah Tacir ve Ankara Adliyespor'dan sol bek oyuncusu Barış Gök'ü kadrosuna katarken üç futbolcu ile de görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Yenitürk, sezon başında hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ikinci yarıya daha güçlü gireceklerini söyledi.

"4 transferle sezonu kapatacağız "

Devre arasında beş futbolcu ile yollarının ayrıldığını belirten Yenitürk, Teknik Direktör Şimşir'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek, "Devre arası transferleri çok zor ve risklidir. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Sezon içerisinde izlediğimiz ve izlettiğimiz futbolcuları kadromuza katma uğraşı içindeyiz. Bu transferlerden biri Ankara Adliyespor'dan sol bek oyuncusu Barış Gök'ü kadromuza kattık. Birde Vanlı futbolcumuz Emrah Tacir ile yaptığımız görüşmeler sonucu takıma transfer ettik. Şuan transfer görüşmelerimiz sürüyor. Yapacağımız 4 transferle transfer sezonunu kapatacağız" dedi.

"Takım özveri ile çalışıyor"

Antalya'da kamp programı çerçevesinde takımın çok iyi çalıştığını söyleyen Yenitürk, "Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ve ekibi çok tecrübelidir. Mazisi başarılarla dolu şampiyonluklar var. Takımın çalışmalarından son derece memnunum. Hazırlık maçlarına ağırlık veriyoruz. 2'lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile hazırlık maçı yaptık. Karşılaşmayı birlikte izledik takımımız iyi mücadele ettiği hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu. Sporcularımızın, Sancaktepe Belediyespor karşısında ortaya koyduğu mücadele bizleri son derece mutlu etti. Sonuçtan çok futbolcularımızın istek ve hırsları, ortaya koydukları mücadele önemliydi. Bu istek ve mücadele gücünün yüksek olduğunu görmek bizleri de memnun etti. Takımımızın kamp çalışmalarındaki görüntüsü, birlik ve beraberlik şampiyonluğa giden yolda fazla sıkıntı çekmeyeceğimizin göstergesidir. Teknik ekibimizin ve futbolcularımızın özveriyle çalışması bizleri mutlu sona taşıyacaktır. İkinci yarıda şampiyonluğa koşacağız" diye konuştu.

"Kombine biletlerde dönüş olmadı"

Kombine bilet satışlarında Van TSO dışında kendilerine dönüş yapılmadığını kaydeden Yenitürk, "Ligin ikinci yarısında kulüp yönetimi tarafından bastırılan ve kulübe ekonomik anlamda katkı sağlayacağını düşündüğümüz kombine biletlere maalesef şuana kadar herhangi bir talep olmadı" dedi.

Bakmadan Geçme