YEŞİLAY'DAN TANIŞMA TOPLANTISI

Van Yeşilay Şubesi Yönetim Kurulu ile Van Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulları Tanışma Toplantısında bir araya geldi.

Rıdvan Can

Önceki gün Elit World Hotel'de gerçekleştirilen tanışma programına Van Yeşilay Şubesi Yönetim Kurulu ile Van Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri katıldı.

Elit World Hotel Genel Müdürü ve Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oktay Aksoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen programda Yeşilay'ın tarihi ve projelerine yönelik eğitimler ve 2023 yılında yapılması düşünülen stratejik planlar ve hedefler belirlendi.

Van Yeşilay Bölge Koordinatörü Hakan Durğun, toplantıda yaptığı konuşmada;  "Yeni kurulan spor kulübünün ve şube yönetiminin Van'a hayırlı olmasını" diledi.

Van Yeşilay Şube Başkanı Firdevs Eriş ise, yeni süreçte sağlam adımlarla ilerlemeye devam edileceğini ve Yeşilay'ın Van'daki etkinliğini arttırmaya yönelik çalışacaklarını ifade etti. 

Van Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oktay Aksoy ise, "Bağımlılıkta önleyici tedbirlere sportif yaklaşacaklarını ilimizde spor ile bir atılım gerçekleştirileceğini" belirtti.

Tüm üyelerin görüş ve önerilerinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle program sonlandırıldı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme