YEŞİLAY'DAN VANSPOR'A MORAL ZİYARETİ

Van Yeşilay Gençlikspor Kulübü Başkanı Oktay Aksoy ve beraberindeki üyelerle birlikte Pazarspor maçı öncesi Şahabettin Özarslaner Tesislerinde Vanspor'u ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Rıdvan Can

Van Yeşilay Gençlikspor Kulübü Başkanı Oktay Aksoy beraberinde Bölge Koordinatörü Hakan Durgun, Genç Yeşilay Topluluk Başkanı Züleyha Güzel, Yeşilay Şube Asistanı Sueda Özkılıç, yönetim kurulu üyesi Rıdvan Can ile birlikte Vanspor’u tesislerde ziyaret ederek moral verdi.

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyat, Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya Sorumlusu Prof. Dr. Eray Çelik, Gökhan Hanoğlu ve teknik direktör Zeki Yılmaz ile görüşen heyet, Vanspor camiasına yeni sezonda başarılar diledi.

"Herkes elini taşın altına koymalı"

Antrenman sonrası futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunan Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Feyat Kıyak ve teknik heyetle sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı Oktay Aksoy ve üyelerine teşekkür eden Feyat Kıyat, “Bizleri mutlu ettiniz. Burası bizim değil hepimizin yuvası. Bizler Vanspor camiası olarak hep birlikte çalışmalıyız. Basınından taraftarına, teknik heyetinden futbolcusuna kadar hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız" dedi.

 

 

Bakmadan Geçme