• Haberler
  • Güncel
  • Yetimler Vakfı, Van'da yüzlerce çocuğa bot ve mont dağıttı

Yetimler Vakfı, Van'da yüzlerce çocuğa bot ve mont dağıttı

Yetimler Vakfı Van Temsilciliği, kış aylarının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi yetim çocukların mont ve bot ihtiyaçlarını karşıladı.

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı yardımlarla yetim çocukların yüzlerini güldüren Yetimler Vakfı, “Mont ve Botla Yetimleri Sevindir” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi yüzlerce çocuğa kışlık bot ve mont yardımı dağıttı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Van’da da "Yetim çocuklar üşümesin" sloganıyla “Mont ve Botla Yetimleri Sevindir” kampanyası başlatan Yetimler Vakfı, yetim çocuklara kışlık giyecek yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Yardım faaliyetlerine ilişkin konuşan Yetimler Vakfı Van Temsilcisi Erkut Özbey, “Mont ve Botla Yetimleri Sevindir” kampanyası kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim çocukları unutmadıklarını söyledi.

BOT VE MONT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Bot ve mont dağıtımının devam ettiğini belirten Özbey, “Hayırseverlerin verdikleri giyim yardımını elhamdülillah tespitini yaptığımız yetimlerimizden 200’den fazla çocuğumuza ulaştırdık. Bot ve mont dağıtımımız devam edecek. Hayırseverlerimizin de bu konuda desteklerinin devamını bekliyoruz. Rabbimizin yetimleri gözetme ile ilgili birçok ayeti bizim yaptığımız işin ne kadar kıymetli olduğunu göstermektedir. Yetimleri sevindirmek ve onların yüzündeki tebessümü görmek bizim için hiçbir şeye değiştirilemeyecek bir mutluluktur. Düzenli olarak yaptığımız yardım çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi. 

Bakmadan Geçme