Yine yalan söyleyecekler!

'Askerî operasyonlara katıldık. Kandırıldık ve Rusya'ya bağlandık. Tehcir doğruydu ve gerekliydi. Gerçekleri göremedik, olayların sebebi biziz. Türklerin millî mücadelesi haklıydı. Barışı reddetmemiz ve silahlanmamız büyük bir hataydı. Türklere karşı ayaklandık ve savaştık. Sevr Antlaşması gözümüzü kör etmişti. İsyanımızın temelinde İtilaf devletlerinin bize vadettiği büyük Ermenistan hayali vardı. Ama biz hiç bir zaman devlet olamadık. Türkiye Ermenistan'ı diye bir devletin hayalden öte olmadığı gerçeğini göremedik'

Yarın 24 Nisan.

 

Ermeniler yarın…

 

Yüzyılın en büyük emperyalist yalanlarından biri olan soykırım yalanıyla bir kez daha sahneye çıkacaklar. 

 

Ermeniler yarın…

Birinci Dünya Savaşı döneminde Osmanlı Devleti 8 ayrı cephede savaşırken Ermenilerin çıkardığı isyanlarla devleti zayıf düşürdüğünden, silâhaltındaki Ermenilerin silahları ile birlikte Osmanlı Ordusu'ndan firar ederek Rus, Fransız ordularının saflarına katılmalarından, düşman orduları lehine casusluk yapmalarından söz etmeyecekler.

 

Ermeniler yarın…

1915'te Taşnak, Hınçak, Ramgavar, Karahaç gibi çetelerin Van ve çevresinde on binlerce masum Vanlının öldürülmelerini, emperyalistlerle işbirliği yaparak devlet kurma hayaliyle kendi ordularını arkadan vurmalarını, Doğu bölgesinde 1 milyondan fazla Müslüman'ın katledilmesini her yıl olduğu gibi bu yılda görmezden gelecekler.

 

Ermeniler yarın…

Zeve,  Selimbey Mahallesi, Erciş Kışla mahallesi Çavuşoğlu Samanlığı, Çatbayır (Bahçesaray), Kümbet mevkii (Çaldıran) ve Alaköy, Alacaköy (ve çevresindeki köyler), Kalulköy, Mağısto köyü, Yakınsu köyünde Ermeni çetelerinin Müslümanları topluca katlettiklerini hatırlamayacaklar.

 

Ermeniler yarın…

Osmanlı Devleti'nin, tüm ikazlarına rağmen Ermeni çetelerinin masum sivil halkı katletmeye devam etmeleri üzerine 24 Nisan 1915'te Ermeni Komite Merkezlerini kapatarak İstanbul'da 235 Ermeni komite liderinin bu nedenle tutukladığını anlatmayacaklar.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme