Yollardaki çukurları kim onaracak?

İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Santral 5. Sokak'ta yol ortasında bulunan ve tehlike saçan logar çukuru onarılmayı bekliyor. Duruma tepki gösteren esnaflar ve vatandaşlar çukurun yoldan geçen araçlara büyük zarar verdiğini belirterek onarılmasını istediler.

Hacı Yılmaz

 

Özellikle karlı ve yağmurlu havalarda su göletine dönen, trafik kazlarına neden olan yollardaki logar çukurları tepkilere neden oluyor.  Şerefiye Mahallesi Santral 5. Sokak esnafları yol ortasındaki çukurun yaya ve araçları tehdit ettiğini söylediler. Yolu kullanan araçların çukura düşerek maddi zarar gördüğünü, kimi zaman kazaların meydana geldiğini ifade eden esnaflar, İpekyolu Belediyesi'ni göreve davet ettiler.

 

 

Esnaflar yol ortasında onarılmayı bekleyen logar çukurundan dolayı kazaların meydana geldiğini belirterek, çukuru görmeyen veya çukurdan kaçmaya çalışan sürücülerin kaza yaptığını ifade ettiler.

 

 

Şerefiye Mahallesi Santral 5. Sokak esnafları kazalara davetiye çıkaran yollardaki logar çukurlarının tespit edilerek asfalt veya karo seviyesine çıkarılarak sorunun çözülmesini istediler.  

 

 

Santral 5. Sokak'ta bulunan çukurun büyük tehlike yarattığına dikkat çeken bölge esnafları, "Yol ortalarındaki logar çukurları,  asfalt çöküntüler ile telefon hatları çukurları araçların zarar görmesine neden oluyor.  Bu yoldaki çukur bir yıldır bu şekilde duruyor. Yazıktır günahtır. Yol yapım ekipleri yolları kontrol etmiyorlar mı oluşan çukurları, tehlikeyi hiç görmüyorlar mı. Yetkililerin  yollardaki oluşan çukurlara  bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz" diye konuştular.

Bakmadan Geçme