YOLSPOR'A MENTAL EĞİTİMİ

Amatör lig takımlarından Yolspor Futbol Kulübü altyapı oyuncularına, bayan futbolcularına ve ailelerine yönelik mental eğitim semineri verdi.

Rıdvan Can

 

Karayolları toplantı salonunda yapılan toplantıya çocuk gelişim uzmanı Hanne Melek Beyde, tarafından eğitim semineri verildi. Seminere Karayolları 11. Bölge Müdür Yardımcısı ve Yolspor Kulüp Başkanı Yalçın Kavak, TFF Van Bölge Müdürlüğü personeli Vedat Bingöl, 1974 Vanspor antrenörü Bengin Çakay, Yolspor Genel Koordinatörü Ufuk Beyde, Yolspor alt yapı hocaları futbolcular ve futbolcu aileleri katıldı.

 

Van Yolspor Kulübü Kadın Futbol Takımı futbolcuları ve altyapıda futbol oynayan 8-17 yaş arası futbolculara Çocuk Gelişim Uzmanı Hanne Melek Beyde Tarafından "Modernleşen Dünyanın Çocuklara Zararlı Etkileri" anlatıldı. 

 

 

Hanne Melek Beyde, "Modernleşen dünyanın verdiği yarardan çok zararlar hakkında bilgiler verdim. Çünkü yararın çok az olduğunu düşünüyorum. 10 tane yanlışın olduğu bir yerde bir doğru pek de önemli değil. Televizyonun getirdiği zararlarla birlikte bilinçaltı kontrolü gibi bilgiler paylaştım. Kitle iletişim araçlarının da zararları çok önemli, bilgisayarda oyun oynamanın amaçları gibi şeyler kitle iletişim araçlarının zararlarıdır. Bu tür şeyler çocuklara büyük zararlar veriyor, çocukları ve ailelerini aydınlatmak için bu tür eğitimler verilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Bakmadan Geçme