YOLSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Amatör Lig maçlarının sona ermesi ile birlikte grubunda namağlup şampiyon olan ve adını Play-off'a yazdıran Van Yolspor'da hedef Bal ligi.

Rıdvan Can

 

Hafta sonu başlayacak Play-Off mücadelesi öncesi Kenan Besin Pazarı sahibi Rıdvan Yağız, Karayolları tesislerinde Van Yolspor takım ve yönetimine moral yemeği verdi.

Takıma verilen moral yemeğine Yolspor Kulüp Başkanı Esat Mahmut Partal, Başkan Yardımcısı Ali Sarıhan, Yolspor Kulübü Mali İşler Müdürü Turgay Uğurlar, Teknik Direktör Aydın Oyman, Genel Kaptan Kenan Yağız ve Kenan Besin Pazarı sahibi Rıdvan Yağız katıldı.

"HEDEFİMİZ BAŞARIMIZI KALICI KILMAK"

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Esat Mahmut Partal, Yolspor'un başarıyı kendine vizyon edinmiş, hedefleri olan bir spor kulübü olduğunu söyledi. Partal, "Yolspor çatısı altında yörede futbola ilgisi ve yeteneği olan gençlerimizin kendilerine olan güvenlerinin artması, yöredeki sosyal ve spor aktivitelerine katkıda bulunmayı amaç edinmiş bir takımdır. Yolspor Futbol Akademisi 9-32 arası yaş grubu ile bayan ve erkek olmak üzere toplam 6 kategoride 150 futbolcu ile Van ve Türk futbolunun gelişimine katkı sunmaktadır. Hedefimiz başarımızı kalıcı kılmak.  Bu yüzden parolamız bunun için sürekli çalışmak ilkesi üzerine kuruludur. Zaten vizyonumuzu da belirlerken bu ilkeleri esas aldık. 2018-2019 Muhittin İncili futbol sezonunda amatör ligdeki 10 maçımızı da farklı skorlarla kazandık. Play-off oynama hakkını elde ettik. Play-off öncesi çok iyi bir hazırlık devresi geçirdik. Takımımız çok diri, kondisyonumuz üst düzeyde koşmayı seven, pas yapan, oyunu kendi sahamızda kabul etmeyen bir anlayışımız var. Play off maçlarını da alarak inşallah BAL ligine yükselmeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEYİ VAN VE TÜRK FUTBOLU İÇİN YAPIYORUZ"

Başkan Partal konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; "BAL ligine çıkmamız halinde bu seneki hedefimiz oradaki yerimizi görmek, kendimizi ölçmek, daha sonra bir üst lige çıkmak üzere gerekli çalışmalarımızı yürütmek. Bu arada Van sporun başarısı da bizim için çok önemli. Talep edilmesi durumunda Van sporumuza da futbolcu desteği vermeye hazırız. Onlara da bulundukları ligde başarılar diliyorum.  Yolspor'un bu başarıları elde etmesinde başta, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu,  Karayolları Van Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Turan Gülhaş,  olmak üzere Van Yolspor yönetimine, hocalarımıza, futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Her şeyi Van ve Türk Futbolu için yapıyoruz. Öncelikle zorlu play off maçları öncesinde bizleri onurlandıran ve Yolspor takımı teknik heyet ve kulüp yöneticileri olarak bizleri moral yemeğinde buluşturan Kenan Besin Pazarı sahibi Rıdvan Yavuz'a ve bizleri bu anlamlı gecede yalnız bırakmayan Vansesi Gazetesine çok teşekkür ederim" dedi.

"YOLSPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM"

Amatör Ligde Yolspor'un her maçını takip ettiğini belirten, Kenan Besin Pazarı sahibi Rıdvan Yağız, "Play-off mücadelesi öncesinde Yolspor'da takım futbolcuları, yöneticileri ve teknik heyetle bir arada olmak birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla takımla bir yemek yemeyi düşündük. Bu yüzden moral yemeğinde buluştuk. Ben Kenan Besin Pazarı sahibi Rıdvan Yağız olarak Yolspor'a Play-off mücadelesinde başarılar diliyorum" dedi. 

 "YARIM KALAN İŞİ TATAMLAMAK İÇİN BURADAYIZ"

Yolspor'un deneyimli Antrenörü Aydın Oyman ise, takıma moral yemeği veren Rıdvan Yağız'a teşekkür ederek, Play off maçları öncesinde örnek bir davranış olduğunu ve moralin futbolculara fayda sağlayacağını söyledi.

Geçen sezondan yarım kalan işi tamamlamak için sezon başında rotayı şampiyonluğa çeviren Van Yolspor'un antrenörü Aydın Oyman, "Pay off mücadelesi veren takımlara başarılar diliyorum. İlk maçımızı deplasmanda Erciş 1 Nisansporla oynayacağız. Biz geçen sezon yarım kalan işimiz bu sezon layıkıyla tamamlayıp adımızı BAL Ligine yazdırmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz. Ligi namağlup tamamlayarak Play-off'a çıktık. Hedefimize bu sezon ulaşacağız. Geçmiş yıllarda Van Amatör futboluna damga vuran, yetiştirdiği futbolcular ve birçok şampiyonlukları bulunan Yolspor'u hedefine ulaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Güzel bir ekiple yola çıktık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu yolda kadromuza kattığımız sporcularla işimizi daha da sağlamlaştırarak hedefe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Biz ekip halinde hareket eden bir kulübüz ve takımıma güveniyorum. Kulüp başkanımıza ve değerli yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Play-off'lara katılan bütün takımlara da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme