YOLSPOR ALT YAPIYA YÖNELDİ

Van'da amatör ligde mücadele eden Yolspor, 2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu, yapıldı.

Rıdvan Can

Karayolları 11.Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan genel kurula Kulüp Başkanı Yalçın Kavak, Kulüp Mali Sekreteri Ali Sarıhan Genel Kaptan Ufuk Beyde, Yolspor Genel Koordinatörü Kenan Yağız ve çok sayıda yönetici katıldı. 
Toplantıda konuşan Yolspor Genel Koordinatörü Kenan Yağız, yaptığı açıklamada, “Gayemiz Van’a ve Van halkına hizmet etmek ve çocuklarımızı spora yönlendirmektir. Van'ın futboluna katkı sağlamak ve rekabeti artırmak için tek profesyonel takımımız olan Van Büyük şehir Belediyespor’a futbolcu yetiştirmek istiyoruz” dedi. Yağız, ayrıca takıma katkı sunan Kulüp Başkanı Yalçın Kavak, Kulüp Mali Sekreteri Ali Sarıhan ve Genel Kaptan Ufuk Beyde’ye teşekkür etti.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’A DESTEK SUNMAK İSTİYORUZ”

Kongrede konuşan Karayolları 11. Bölge Müdür Yardımcısı ve Yolspor Kulüp Başkanı Yalçın Kavak, “Ana hedefiimiz bilimsel ve sistemli olarak faaliyetlerini sürdüren ve çalışmalar neticesinde başarılı ‘futbolcular’ yetiştirebilen bir alt yapı futbol kulübü oluşturmaktır. Hepimiz biliyoruz ki futbol, ülkemizde ve tüm dünyada coşkuyla ve heyecanla takip edilen, büyük kitlelere ulaşarak bir araya getirebilen sportif faaliyetlerin en başında gelmektedir. Bununla birlikte ülkemizde futbol konusunda maalesef ciddi anlamda altyapı sorunu ve eksikliği bulunmaktadır. Burada ciddi ve başarılı alt yapı kulübü olmak ve başta profesyonel ligde mücadele eden Van Büyükşehir Beledyespor kulübü olmak üzere Türk futboluna elimizden geldiğince katkı sunmaktır” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kavak, "Bu anlamda Yolspor Kulübü çatısı altında spor yapan çocuklarımız ve gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını, sağlıklı ve düzenli beslenmelerini, sporcu ahlakı ile yetişerek önce kendilerine, ailelerine, çevrelerine, vatana ve millete faydalı, bedenen ve ruhen gelişerek saygılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak  için çaba sarf ediyoruz. Yolspor bünyesinde futbolun temel teknik ve taktik eğitimlerini almış ve bu eğitimleri kendi yeteneğiyle birleştirerek olgunlaştırmış başarılı hocalarımız öncülüğünde alta yapı takımlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yolspor kongresinin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme