• Haberler
  • YOLSPOR'DAN VEDAŞ'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

YOLSPOR'DAN VEDAŞ'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Van Amatör Lig takımlarının maçlarını oynandığı Sanayi futbol sahası VEDAŞ İl Müdürü Beytullah Özbayram'ın talimatlarıyla aydınlatma direkleri kurularak çalışır hale getirildi. Yapılan çalışma ile takımlar antrenmanlarını gece yapabilecekler.

Rıdvan Can

Van 1'nci Amatör lig takımlarından Van Yolspor Kulübü Genel Koordinatörü Ufuk Beyde, Yolspor teknik direktörü Aydın Oyman ve Yardımcı Antrenör Kenan Yağız,  Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş  (VEDAŞ) İl Müdürü Beytullah Özbayram, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Kısacık ve Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Çimen Koç'u ziyaret ederek spora yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

"Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız"

Yolspor kulüp yönetimi ve teknik heyetinin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren VEDAŞ İl Müdürü Beytullah Özbayram, Van'da Spor kulüplerinin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla, VEDAŞ olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, "Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can bize gelerek Van Amatör Lig takımlarından Van Yolspor ve diğer Amatör Spor Kulüplerinin çalışmalarını ve hazırlıklarını antrenmanlarını gündüz futbolcuların çoğunun okula gittiğini bu nedenle futbolcuların gece çalışması için aydınlatmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bizlerde gelen talebi dikkate alarak bunu gerçekleştirdik ve Sanayi futbol sahasının aydınlatılmasını yaptık" dedi.  

"Kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz"

İlin sporuna ve amatör spor kulüplerine destek vermekten son derece mutlu olduklarını sözlerine ekleyen, Özbayram, "Bu gençler bizim geleceğimiz. Onların sportif faaliyetlerde bulunması lazım ve gençlerin enerjilerini sahalara yansıtmamız lazım. Amatör olarak yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak Van'ı temsil edecek kişilerdir. Kulüplerimizin başarısı ile Van'ımızı gelecek güzel günlere taşımayı sürdüreceğiz ve kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz. Van'ın en önemli sosyal aktiviteleri arasında yer alan futbol ve diğer spor branşlarına her zaman destek olmaya çalıştıklarını şirketimizin imkanları dahilinde spora ve sporcuya her türlü desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Van Yolspor Kulüp Koordinatörü Ufuk Beyde, VEDAŞ'ın desteklerini her zaman htiklerini ifade ederek, "VEDAŞ çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Sanayi futbol sahasına yaptıkları aydınlatma çalışması sayesinde futbolcular gece çalışıyor. Güzel hizmeti bizlere yansıtan VEDAŞ İl Müdürü Sayın Beytullah Özbayram, Kurumsal iletişim yönetmeni Ercan Kısacık'a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"KULÜBÜM ADINA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Van Yolspor Kulübü Genel Koordinatörü Ufuk Beyde spor kulüplerinin en büyük sorunlarından biri olan antrenman yaptıkları sentetik sahanın gece aydınlatmasının olmayışını belirterek, "VEDAŞ İl Müdürü Beytullah Özbayram'a, Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can aracılığıyla ulaştık ve sorunumuzu kendisine illettik. Maçlarımızı ve antrenmanlarımızı yaptığımız Sanayi futbol sahasının aydınlatma sorunu çözüldü. Sağ olsun Van'da faaliyet gösteren spor kulüplerinin en büyük sorununa kısa zaman içinde çözüm bulundu. VEDAŞ İl müdürü Sayın Beytullah Özbayram sayesinde Sanayi Futbol sahamızdaki ışıklandırma sistemi elden geçirilerek, aydınlatma direkleri dikildi ve kuvvetlendirildi. Artık futbol takımları antrenmanlarını gece yapıyorlar. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen VEDAŞ İl Müdürü Sayın Beytullah Özbayram ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Kısacık, Basın ve Halkla ilişkiler Personeli Çimen Koç'a, VEDAŞ çalışanlarına ve Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can'a kulübüm ve Van'daki diğer futbol kulüpleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme