YOLSPOR DOLUDİZGİN

Antalya Kepez'de yoğun bir kamp programı çerçevesinde çalışmalarını sürdüren oynadığı iki hazırlık iki maçında göz dolduran Van Yolsporda keyifler yerinde.

Rıdvan Can

Van Yolspor’da Play-off maçları öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Haftaya başlayacak olan Play-off maçları için hazırlanan Yolspor özel maçlarda ortaya koyduğu performans ile göz dolduruyor. Antalya'da hazırlık kampı çerçevesinde önceki gün Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kepez Belediyespor ile 1-1 Konya Altı Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.Antalya kampında hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Yolspor kamp programı çerçevesinde çıktığı iki hazırlık maçında gösterdiği performansla kulüp yönetimi ve teknik heyeti Play Off maçları öncesinde umutlandırdı.

Çalışmaların çok iyi geçtiğini sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaptıklarını ve bu çalışmaların yanı sıra iki hazırlık maçı yaptıklarını hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını söyleyen Yolspor teknik direktörü Aydın Oyman, oyuncuların sahada yaptıklarından memnun kaldığını belirterek, “Hazırlık maçları kendimizi Play-off öncesinde görme fırsatı bulacağımız ve eksiklerimizi tespit etme açısından önemli olduğunu ifade ederek, Bu maçlarda skordan çok sahada neler yaptığımıza bakıyoruz. Çeşitli taktikler deneyerek takıma maksimum katkı sağlayacak oyun sistemini oturtmaya çalışıyoruz. Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kepez Belediyespor ve KonyaAltı Belediyespor karşısında oynanan oyun beni memnun etti. Oyuncularım sahada kendilerine verilen görevi yaptı. Kamp dönemi boyunca bu performansımızı maksimumum seviyeye çıkararak Play-Off'a iyi başlamak istiyoruz. Olumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Saha içindeki performansımızı en üst seviyeye çıkaracağız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme