YOLSPOR İDDİALI HAZIRLANIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2019-2020 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Van'ı temsil edecek olan Van Yolspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Rıdvan Can

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Van Yolspor'da ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak Cizre Serhatspor maçı hazırlıkları sürüyor.

 

Hedeflerinin Van'a bir 3. Lig takımı kazandırmak olduğunu belirten, Van Yolspor teknik direktörü Aydın Oyman takımdaki havanın oldukça iyi olduğunu ifade etti.

"GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Sezona iyi başlamak istediklerini kaydeden Oyman, "Öncelikle yeni sezonun başta Van olmak üzere, tüm takımlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sezonun ilk maçında Cizre Serhatspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. İlk maçımızı kazanarak sezona iyi başlamak istiyoruz" dedi.

 

"YENİ TRANSFERLER GERÇEKLEŞTİRDİK"

Şampiyonluk mücadelesi verecekleri Bölgesel Amatör Lig'de Van'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Oyman, gazetemize yaptığı açıklamada "Yeni sezon hayırlı olsun. Hedefimiz şampiyonluk. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takıma faydalı olacağına inandığımız 4 nokta transfer gerçekleştirdik. Yeni sezon 22 Eylül'de başlıyor. İlk maçımızda deplasmanda Cizre Serhatspor'a konuk olacağız. İlk hazırlık maçımızı Vanspor U21 takımı ile yaptık. İyi bir takımız. Daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yardımcı hocalarımızla birlikte futbolcularımızı mental ve fiziksel olarak en iyi duruma getirmek için elimizden geleni yaptık. Cizre Serhatspor maçını kazanarak lige iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.

ÇAVUŞOĞLU PASTANESİNE TEŞEKKÜR

Teknik direktör Oyman, Çavuşoğlu Pastanesi'ne teşekkür ederek, "Takımımızı antrenman sonrası ziyaret ederek, tatlı ikramında bulunarak, bizleri onurlandıran Çavuşoğlu pastanesi işletme sahibi ve çalışanlarına da bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

"ZORLU MARATONA HAZIRIZ"

Van Yolspor'un tecrübeli antrenörlerinden Kenan Yağız ise Yolspor'un hedefini belirlediğini ifade ederek, "Biz yeni sezon öncesi iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Tabi son sözü sahada futbolcular söyleyecektir. Bu zorlu maratonda en az hata yapan taraf olmak istiyoruz. Geçen sezondan kazandığımız tecrübe bu sezon bizim en büyük gücümüz olacak" diye konuştu.

LİG 22 EYLÜLDE BAŞLAYACAK

Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Van Yolspor ilk maçını 22 Eylül'de deplasmanda Cizre Serhatspor ile oynayacak. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre BAL'da yeni sezon 21-22 Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak müsabakalarla başlayacak. Çift devreli lig usulü ile oynanacak maçlarda gruplarını ilk sırada tamamlayan ekipler TFF 3'ncü lige yükselmek için play-off maçları oynama hakkı elde edecek.

Bakmadan Geçme