YOLSPOR ŞAMPİYONLUĞA YOL AÇIYOR

Van 1. Amatör ligi A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Van'ın en eski takımlarından Yolspor yarın karşılaşacağı 1974 Edremit Tokispor karşısında puan arayacak.

Rıdvan CAN

1974 Edremit Tokispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa giren Yolspor ligin ilk devresinde 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyetle 15 puan toplayarak ligi ikinci sırada tamamladı.

Aydın Oyman, "Daha iyi olmak zorundayız"

Ligin ikinci yarı açılış maçında yarın ligin güçlü ekiplerinden 1974 Edremit Tokispor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını belirten, Yolspor Teknik Direktörü Aydın Oyman, "Bu haftadan itibaren telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu yüzden daha iyi olmak zorundayız. Sezon sonu mutlu sona ulaşmak için yönetimiyle, futbolcusuyla ve teknik heyetiyle bu takımı el birliğiyle önce play-off'a sonrasında ise BAL lige çıkarmak istiyoruz. Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamladık. İlk yarı takımımın ortaya koyduğu performanstan ve alınan sonuçlardan memnunum. Ligin ikinci yarısında eksiklerimizi devre arası hazırlık çalışmalarımızda giderdik. Futbolcularım hepsi bir birinden kaliteli. Sezon başında bir hedef bıraktık. Bu hedef doğrultusunda yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte ligin ikinci devresinde elimizden gelenin fazlasını sahaya yansıtacağız. Hedefe ulaşacağız. Ligin ikinci devresinde mücadele verecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Sahada mücadele eden oyundan düşmeyen bir Yolspor izleteceğiz" diye konuştu.

Ufuk Beyde: "Başarımız devam edecektir"

Yolspor Kulüp Yöneticisi Ufuk Beyde ise çok iyi bir ilk yarı geçirdiklerini, kulüpte ortamın çok iyi olduğunu dile getirerek, "Ligin ikinci devresinde de başarılı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Devre arası çalışmalarımızı Teknik direktörümüz Aydın Oyman öncülüğünde aralıksız sürdürdük. Yönetim olarak takımın her zaman yanındayız. Mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyoruz. Yolspor kulübü olarak ligin ikinci devresinde de başarımız devam edecektir. Zorlu bir ikinci devre bizleri bekliyor. Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Yarın 1974 Edremit Tokispor karşısında zorlu bir maça çıkacağız. Taraftarlarımız ligin ilk yarısında olduğu gibi yarınki maçta da bizi desteklemeye devam etsinler. Bu takım emin adımlarla hedefine doğru ilerlemeye devam edecektir" dedi.

Kenan Yağız; "Çok çalışıp ikinci devrede daha iyi olacağız"

 Yolspor'un tecrübeli kaptanı Kenan Yağız ise, "Sezonun ilk yarısında hedeflediğimiz yerdeyiz. İyi futbol oynayan ve oynamaya çalışan birbirinden yetenekli oyunculardan kurulu bir ekibiz. İkinci yarı taraftarlarımıza çok iyi bir Yolspor izletmenin çabası içinde olacağız. Hedefimiz önce play-off sonra BAL Ligi olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen kulüp yöneticilerimize ve her maçta bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Yarın ikinci yarının açılış maçında saat 11.00'de oynayacağımız 1974 Edremit Tokispor karşılaşmasında tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme