YOLSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Van Amatör Ligin 9'ncu haftasında deplasmanda Erciş Örenespor'a konuk olan Yolspor Erciş ilçe stadında oynanan maçta Erciş Örenespor'u 7-0'lık skorla mağlup ederek, rakiplerine gözdağı verdi.

Rıdvan CAN

Van 1. Amatör Ligi A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren grubun flaş takımlarından Yolspor ligin 9'ncu haftasında deplasmanda karşılaştığı Erciş Örenespor'u farklı mağlup ederek, rakiplerine adeta gözdağı verdi. Yolspor'u galibiyete ulaştıran goller Ercan, Emrullah, Serhat, Murat, Abdullah, Fırat ve Kemal'den geldi.

Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibine adeta gol yağdıran Yolspor aldığı bu galibiyetle puanını 21'e yükselterek, lider Erciş Gençlik Belediyespor'un 3 puan gerisinde lig ikinciliğini devam ettirdi. Ligin güçlü temsilcilerinde Erciş Örene karşısında maça hızlı başlayan Yolspor bir penaltı kaçırmasına rağmen rakibi karşısında ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. İkinci yarıya da adeta fırtına gibi başlayan Yolspor bulduğu 3 golle Erciş Örene spor'u 7-0'lık skorla evinde mağlup etti.  Yolspor'un tecrübeli teknik direktörü Aydın Oyman, "Öncelikle Erciş deplasmanından üç puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Oldukça soğuk ve fırtınalı havada futbol oynamak çok zordu, buna rağmen futbolcularım sahada gerekeni yaptı. Ben bu galibiyette büyük emekleri olan futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Play Off yolunda önemli bir galibiyet aldık. Kalan maçlarımızı da kazanarak hedefimize ulaşacağız" dedi.

Bakmadan Geçme