• Haberler
  • Spor
  • Yolspor'dan gazetemiz spor müdürü Rıdvan Can'a plaket

Yolspor'dan gazetemiz spor müdürü Rıdvan Can'a plaket

Van Yolspor Kulübü Yöneticisi Ufuk Beyde ve Van Yolspor Kulübü Genel Kaptanı Kenan Yağız spora katkılarından dolayı gazetemiz spor müdürü Rıdvan Can'a plaket takdim etti.

Berk İlhan

Van’da sportif faaliyetlerin takipçisi, destekçisi ve her zaman sporun, sporcunun yanında olan Vansesi Gazetesi, gazetemizin spor müdürü Rıdvan Can’a Yolspor’dan anlamlı bir davranış geldi. Kulüp yöneticisi Ufuk Beyde ve genel kaptan Kenan Yağız, spor müdürümüz Rıdvan Can’ı plaketle onurlandırdı. Gazetemiz spor müdür Can, daha öncede Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) düzenlediği yarışmalarda iki Türkiye birinciliği ve bir Türkiye ikinciliği ödülü almıştı. 

Van Yolspor Kulübü Yöneticisi Ufuk Beyde,  Van'ın sportif anlamda yaşadığı tesisleşme, stadyum ve Van amatör spor kulüplerinin sorunlarını tespit ederek, gazete sütunlarına taşıyarak gündeme getiren Vansesi Gazetesi ve Spor Müdürü Rıdvan Can'a plaket takdim etti. Beyde, “Sporun her dalında ilimize önemli hizmetler yapan Vansesi Gazetesi ve Rıdvan Can’a kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 Spor müdürümüz Can ise spor konusunda sorunları bitirmek için çalışmalarına devam edeceğini belirterek, “Bu plaketi Vansesi Gazetesi adına alıyorum, çok mutluyum.   Van Yolspor kulübü yöneticisi Sayın Ufuk Beyde ve kulüp genel kaptanı Kenan Yağız'a  teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme