Yönetim Becerileri ve Liderlik konferansı düzenlendi

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Eğitimci-Yazar Prof. Dr. Necati Cemaloğlu'nun katıldığı 'Yönetim Becerileri ve Liderlik' konulu konferans büyük ilgi gördü.

Basın Bülteni

Edremit Uygulama Otelindeki konferansta konuşan Vali Ozan Balcı, Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’na teşekkür ederek, konferansın yeni ve farklı bakış açıları kazandırılmasında çok kıymetli yaklaşımlar getireceğini söyledi.

Eğitime ve kitap okumaya çok önem verildiğini belirten Vali Balcı, “Van’da okuma kültürünü yaygınlaştırmak için önemli çalışmalar yapıyoruz.Kitap Van Projesi kapsamında 1 milyon kitap alımı yapıyoruz.Bu rakam 2 milyona da ulaşabilir.İlimiz kitabın yeni başkenti oluyor. Okuma alışkanlığını çocukluktan kazandırmak için okullarda 1 saat okuma saati yapıyoruz. Çocuklarımızı yazınsal türlerin yerli, yabancı Türkiye'nin ve dünyanın kıymetli insanlarıyla bir araya getirmek büyük bir zenginlik. 13 adet bebek-çocuk kütüphanesi açıyoruz. Yeni bir il halk kütüphanesini ilimize kazandırıyoruz. Bizim amacımız, çocukların hayallerini gerçekleştirmelerine, nitelikli bilgi ve kültüre sahip olmalarını sağlamaktır. Biz bu tohumları serpiyoruz. İnşallah ilimizin akademik hayatına çok büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Bakmadan Geçme