• Haberler
  • Güncel
  • YÖRESEL ÜRÜNLER VE HEDİYELİK EŞYA FUARI SONA ERDİ

YÖRESEL ÜRÜNLER VE HEDİYELİK EŞYA FUARI SONA ERDİ

Anatolia Grup tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı ile ilk olarak birlikte yapılan Van Kadın Giyim Festivali sona erdi.

Burhan Ergin

Anatolia Organizasyon tarafından Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Expo Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 25 Şubat–6 Mart 2022 tarihleri arasında yedincisi düzenlenen ve 120 firmanın katıldığı 7. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı ve Van Kadın Giyim Festivali Fuarına yoğun ilgi gösterildi.

“Fuarımız yoğun ilgi gördü”

Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Can Çelik, “Bu yıl yedincisi düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı çok verimli, renkli ve güzel geçti. Bu konuda çok mutluyuz. Karadeniz’in peynirlerinden, Ege’nin zeytinine, Çankırı’nın tuzundan Isparta’nın gül ürünlerine varana kadar 81 ilden gelen lezzetler Vanlılarla buluştu. Ayrıca kadınlara hitap edebilmek için moda kısmında, hem tesettür giyimle hem de diğer farklı giyimlerle ilgili çok güzel firmalarımız ürünlerini sergiledi.  Lezzetli, keyifli, eğlenceli, modaya hitap eden bir fuar oldu. Vatandaşlarımız fuarımıza yoğun ilgi gösterdi. Geçmiş yıllara göre stant açan firma sayısı yüzde 20, Van’dan katılım yüzde 10, ziyaretçi sayısı yüzde 50 oranında arttı. İlk yaptığımız fuarda 50 firmayla başlamıştık şu an bu sayı 120’ye çıktı. Van, fuarlar şehri olma noktasında emin adımlarla ilerliyor. İnşallah bu fuar alanları yetmeyecek ve fuar alanlarını büyüteceğiz. 81 ilden gelen lezzetlerin yanı sıra bu yıl modayı da ekledik. Kadın kıyafetleri ve takıları üzerine fuar alanımızın sol tarafında çok güzel bir alan oluşturduk. Fuarımız hem lezzetli hem de moda dolu bir fuar olarak geçti. 10 gün boyunca her gün çocuk etkinlikleri gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle Van’ımızda çok daha başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme