Yörük: Van 2023'e en yakın ildir

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Bilal Emre Yörük, AK Parti'nin 2023 hedefleri arasında en yakın ilin Van olduğunu belirterek, 'Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna en yakın il Van'dır. Bunun için de büyük projeler ve büyük ataklar gerekmektedir. Bunu başaracak ve ortaya koyacak potansiyelimiz de imkanımız da mevcuttur' dedi.

Rıdvan Can

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Van Milletvekili Aday Adayı olan Bilal Emre Yörük, bazı açıklamalarda bulundu. Yörük, “Değerli büyüklerim, hemşehrilerim, Van sevdalısı dostlarım; doğup büyüdüğüm, sokaklarında top oynadığım, acı ve sevinçleri yaşadığım, insanlarını gördüğümde umutla dolduğum, başım üstüne diyen elleri öptüğüm şehrimizden aday adayı oldum” dedi. 

“Hedefleri belirleyerek yola çıktık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 hedefine en yakın ilin Van olduğunu söyleyen Yörük, İnsanıyla doğasıyla tarihiyle kültürüyle Türkiye için büyük bir değer olan Van’da hedefimiz sadece bugünü değil, Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettikleri üzere geleceği de planlamak ve ona göre hareket etmektir. Bu vesile ile Van’da çıkış hedefimiz 2023 vizyonu olacaktır. Bu vizyon da Ak Parti’mizle belirlenmiş olan kalkınmışlık, gelişmişlik, mutlu ve müreffeh bir ülke konsepti içinde sürekli gelişen, büyüyen, hak ettiği noktalara bir an önce gelmesi gereken bir Van misyonudur. Biz inanıyor ve güveniyoruz ki Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna en yakın il Van’dır. Bunun için de büyük projeler ve büyük ataklar gerekmektedir. Bunu başaracak ve ortaya koyacak potansiyelimiz de imkanımız da mevcuttur. Tek eksiğimiz Vanlı kardeşlerimizle birlikte bir an önce yola çıkmak ve hep beraber hareket etmektir. Biz bu hedefleri belirleyerek yola çıktık. Ekonomide, tarımda, sanayide, kentleşmede, eğitimde, sağlıkta, gençlik ve birçok yapısal ve insanî meselede Van’a hizmet etmek için hazırız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme